Отново ще си имаме среща - понеделник в познатия ни ресторант " Вестра" от 19.30 часа. За сега няма да сменяме заведението.
Среща в Пловдив-2.05/понеделник/
Среща в Пловдив-2.05/понеделник/
Здравейте пловдивчани!
Отново ще си имаме среща - понеделник в познатия ни ресторант " Вестра" от 19.30 часа. За сега няма да сменяме заведението.
Пожелавам на всички весели празници! :beer2: :drink: :partytime:
-
eva-vet-eva
- IvHaydu
- Хайдутин на годината

Ооо, на вашите сбирки явно е доста интересно!POLA написа:Ок тоз път и ние сме там 4е много ракии пропуснахме та да наваксаме докато сме още в БГ.И носете си яйца за 4укането....то сближава хората така да се каже!!!![]()
![]()
:freak:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината

Мдаа, на медицинските работнички трябва да се обръща повечко внимание, съгласен съм!POLA написа:да! Все пак са само един път седми4но....това не се отнася за мен де щото съм мед.работник...
Ех, да можех да прескоча и аз....
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...