Здравейте пловдивчани!
Отново ще си имаме среща - понеделник в познатия ни ресторант " Вестра" от 19.30 часа. За сега няма да сменяме заведението. Пожелавам на всички весели празници! :beer2: :drink: :partytime:
Хм,пак ще купонясвате,а ма ха А ние в понеделник започваме да учим.Поразкажете нещичко за срещите,а и за вас,че нещо се затъжихме за вас.И идвайте по-бързо,че да пускаме вече постинги със заглавие"Пловдивски срещи в Монреал"
Най-вероятно и ние ще дойдем този понеделник, че се отчертава леко отлагане на зиминаването ни извън любимия Пловдив.
Ще дойдем да се видим май наистина за последно в БГ, а после....в Са
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Ок тоз път и ние сме там 4е много ракии пропуснахме та да наваксаме докато сме още в БГ.И носете си яйца за 4укането....то сближава хората така да се каже!!! :freak:
POLA написа:Ок тоз път и ние сме там 4е много ракии пропуснахме та да наваксаме докато сме още в БГ.И носете си яйца за 4укането....то сближава хората така да се каже!!! :freak:
Ооо, на вашите сбирки явно е доста интересно!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
POLA написа:да! Все пак са само един път седми4но.... това не се отнася за мен де щото съм мед.работник...
Мдаа, на медицинските работнички трябва да се обръща повечко внимание, съгласен съм!
Ех, да можех да прескоча и аз....
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Предлагам на които яйцата "отпаднат" поради счупване в борбата да ги събирам в моята кошница...ще си ги поделим с малчуганите че си имаме дървено пуешко...