Среща в Пловдив-2.05/понеделник/

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Dalia

Среща в Пловдив-2.05/понеделник/

Мнение от Dalia »

Здравейте пловдивчани! :wave2:
Отново ще си имаме среща - понеделник в познатия ни ресторант " Вестра" от 19.30 часа. За сега няма да сменяме заведението. :lol: Пожелавам на всички весели празници! :beer2: :drink: :partytime:
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Хм,пак ще купонясвате,а ма ха :evil: А ние в понеделник започваме да учим.Поразкажете нещичко за срещите,а и за вас,че нещо се затъжихме за вас.И идвайте по-бързо,че да пускаме вече постинги със заглавие"Пловдивски срещи в Монреал" :wink:
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Най-вероятно и ние ще дойдем този понеделник, че се отчертава леко отлагане на зиминаването ни извън любимия Пловдив.
Ще дойдем да се видим май наистина за последно в БГ, а после....в Са :)
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

ako ne sme na french sigurno i nie shte doidem :D
Аватар
POLA

Мнение от POLA »

Ок тоз път и ние сме там 4е много ракии пропуснахме та да наваксаме докато сме още в БГ.И носете си яйца за 4укането....то сближава хората така да се каже!!! :beer: :beer: :beer: :freak:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

POLA написа:Ок тоз път и ние сме там 4е много ракии пропуснахме та да наваксаме докато сме още в БГ.И носете си яйца за 4укането....то сближава хората така да се каже!!! :beer: :beer: :beer: :freak:
Ооо, на вашите сбирки явно е доста интересно!
:D :D :D :D :D
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
POLA

Мнение от POLA »

да! Все пак са само един път седми4но.... :oops: това не се отнася за мен де щото съм мед.работник...
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

POLA написа:да! Все пак са само един път седми4но.... :oops: това не се отнася за мен де щото съм мед.работник...
Мдаа, на медицинските работнички трябва да се обръща повечко внимание, съгласен съм! :wink:
Ех, да можех да прескоча и аз....
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
compaq

Мнение от compaq »

Предлагам на които яйцата "отпаднат" поради счупване в борбата да ги събирам в моята кошница...ще си ги поделим с малчуганите :lol:
че си имаме дървено пуешко...
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Дали няма да ни изгонят заради внанясенето на яйца тази вечер? 8)
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Заключено