Kakva e tendenciata kum momenta

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
flyfish

Kakva e tendenciata kum momenta

Мнение от flyfish »

Mnogo speshno se nujdaia ot otgovor.Bih iskala da znam ,kum momenta ,v kakvi srokove nazna4avat data za intervu ot podavane na dokumenti .Bukvalno do 2-3 dena podavam dokumenti,no triabva da znam koga eventualno da o4akvam data za intervu.Zа съжаление бях извън страната за няколко месеца и не съм ж те4ение на ситуацията към момента.Благодаря на вси4ки отзовали се. :D
Misty
Обратна връзка:

Мнение от Misty »

Ако всичко по кандидатурата ти е наред и си одобрен ще ти пратят писмо, че са ти получили документите и ткасата и ще те поканят на итервю през /вероятно/ първата половина на 2005 г.А точната дата за итервюто се получава не по късно /рано/от два месеца преди самото интервю.
Възможно е и да има изключения...но така процедират по принцип.
Успех!
...И макар, че от кал сме направени, Господи, аз не искам във кал да прекарам живота си. И не искам тъй ням да стоя край брега да очаквам промяна и все да мълча!
maryjoe

data

Мнение от maryjoe »

poniakoga ot data na podavane na dok. do samoto interviu ima samo 4 meseza! Znam za 3 takiva slu4aia prez tazi godina!
Аватар
rose

Мнение от rose »

Ние подадохме нашите документи на 02.10.2003 и получихме дата за интервю през април 2004, за декемврийската сесия получават дата тези, чийто документи са изпратени до 15. 09... :wink:
flyfish

Мнение от flyfish »

Strahotni ste ! Blagodaria na vsi4ki .Naistina mnogo mi pomognahte.
pelix

Мнение от pelix »

Ela na sreshtite w Varna i shte nauchish wsichko koeto te interesuwa . :beer:
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Bravo, yavno pri vas stavat pone po-brzo neshtata. Zashtoto tezi v New York ne sa tolkova brzi s interviewtata. Az chakam pochti 6 meseca data za interview ot New York, ot 6 may nasam! :idea: I dano kato mi pratyat data da e za tazi godina, che mnogo stana veche :roll:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

salut

Мнение от petia4444 »

stiskam ti palci,gadno e da se chaka ,ama niamame izbor,che i to vremeto si minava ohhhhhhhh xaideeeee i az chakam za pokana :roll:
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Заключено