Kakva e tendenciata kum momenta
Kakva e tendenciata kum momenta
Mnogo speshno se nujdaia ot otgovor.Bih iskala da znam ,kum momenta ,v kakvi srokove nazna4avat data za intervu ot podavane na dokumenti .Bukvalno do 2-3 dena podavam dokumenti,no triabva da znam koga eventualno da o4akvam data za intervu.Zа съжаление бях извън страната за няколко месеца и не съм ж те4ение на ситуацията към момента.Благодаря на вси4ки отзовали се. 

Ако всичко по кандидатурата ти е наред и си одобрен ще ти пратят писмо, че са ти получили документите и ткасата и ще те поканят на итервю през /вероятно/ първата половина на 2005 г.А точната дата за итервюто се получава не по късно /рано/от два месеца преди самото интервю.
Възможно е и да има изключения...но така процедират по принцип.
Успех!
Възможно е и да има изключения...но така процедират по принцип.
Успех!
...И макар, че от кал сме направени, Господи, аз не искам във кал да прекарам живота си. И не искам тъй ням да стоя край брега да очаквам промяна и все да мълча!
data
poniakoga ot data na podavane na dok. do samoto interviu ima samo 4 meseza! Znam za 3 takiva slu4aia prez tazi godina!
Bravo, yavno pri vas stavat pone po-brzo neshtata. Zashtoto tezi v New York ne sa tolkova brzi s interviewtata. Az chakam pochti 6 meseca data za interview ot New York, ot 6 may nasam! :idea: I dano kato mi pratyat data da e za tazi godina, che mnogo stana veche 

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

- petia4444
- Обратна връзка:
salut
stiskam ti palci,gadno e da se chaka ,ama niamame izbor,che i to vremeto si minava ohhhhhhhh xaideeeee i az chakam za pokana 

Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!