Vaprosi otnosno trudov staj!!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Jack11

Vaprosi otnosno trudov staj!!!!

Мнение от Jack11 »

Zdraveite priqteli!Mnogo Vi blagodarq za otgovorite Vi na prednite vaprosi.Bih zelal da pitam obace oste nesto:
1.Iziskvat li se belezki ot NOI na intervuto za dokazvane na staz? I dali proverqvat staza v knizkite po nqkakav na4in?
2Съпругата ми е със трудов стаз под 6 месеца ,доказуем-ина4е с другото сме ок,аз съм завършил Френска гимназия ,тя също.Аз имам Висше с4етоводство,тя също е с висше.
Моля Ви за съвет,защото не ми се иска да се бавя с кандидатстването!
Предваително Ви благодаря!!! :D
Аватар
tedo

noi

Мнение от tedo »

vchera hodih i pitah v noi tochno tova i mi obiasniha che vse oshte ne sashtestvuva takava programa koiato da moje da dadeinfomacia za shtaja inache pro uslovie che sisi zagubil trudovata knijka i iskaj da si vastanovij staja ako si ot sofia se hodi niakade zad okrajna bolnica i se izdava dokument sled kato i s nego pochvash da obikaliash vsichki rabotodateli .Takache ako iskat da proveriat neshto takova shte uchastvat v strashno hodene po makite jenami ima tozi problem ot poslednatai rabota kato razbraha za namereniatani ne i vrashtat trudovata knijka takache do dva dni shte imam i oshte informacia smelooo :D
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Shtom ne vi vryshtat trudovata knijka zemi gi osydi znam che zvuchi nevyzmojno no pone she im syzdadesh glavobolia. A i trudovata knijka triabva da sedi i vas ne v rabotodatelia!!! Ama ne se spazva
Аватар
rose

Мнение от rose »

Ei za tova mi pisna taia strana .... :madgo:
Ima niakakvi zakoni ama nikoi ne gi spazva... vseki si misli, che moje da se gavri s pochtenite hora...
Jack11

Мнение от Jack11 »

Blagodarq wi mnogo za otgovorite!Ste gledam da izmislq nesto za zena mi i ste se mahame ce e glupavo da si trosim nervite s tezi lumpeni tuk.V BG na 1 normalen 4ovek se padat 100 glupaka
Jack11

Мнение от Jack11 »

Prosto ne znam dali da ne razpisa na saprugata mi edna trudova knizka i gotovo.Ne znam da ne mi pravqt problemi
Аватар
rose

Мнение от rose »

Zdravei Jack11,
Trudovata knijka az si ia popalvah sama, moiat shef samo mi ia razpisa i sloji neobhodimite pechati i podpis.Tazi knijka ne se nosi v NOI, kogato stava vapros za osiguritelen staj iziskvat ot nastoiashtiat rabotodatel da napishe:Trudoviat staj saotvetstva na osiguritelnia staj(podpis i pechat) i tova se pravi v samata knijka, no na interviewto ne se interesuvat ot osiguritelnia staj... :wink:
Kasmet! :P
Аватар
em

Мнение от em »

По добре попълни една тр. книжка на жена ти ама я понамачкай малко да е по автентична, не се изхвърляй много 4-5 години стигат.
Jack11

Мнение от Jack11 »

Blagodarq Vimnogo za otgovorie!Vasite saveti ste mi pomognat mnogo!Dano vsi4ko e nared i da zaminem za Quebec!
Заключено