Zdraveite priqteli!Mnogo Vi blagodarq za otgovorite Vi na prednite vaprosi.Bih zelal da pitam obace oste nesto:
1.Iziskvat li se belezki ot NOI na intervuto za dokazvane na staz? I dali proverqvat staza v knizkite po nqkakav na4in?
2Съпругата ми е със трудов стаз под 6 месеца ,доказуем-ина4е с другото сме ок,аз съм завършил Френска гимназия ,тя също.Аз имам Висше с4етоводство,тя също е с висше.
Моля Ви за съвет,защото не ми се иска да се бавя с кандидатстването!
Предваително Ви благодаря!!!
vchera hodih i pitah v noi tochno tova i mi obiasniha che vse oshte ne sashtestvuva takava programa koiato da moje da dadeinfomacia za shtaja inache pro uslovie che sisi zagubil trudovata knijka i iskaj da si vastanovij staja ako si ot sofia se hodi niakade zad okrajna bolnica i se izdava dokument sled kato i s nego pochvash da obikaliash vsichki rabotodateli .Takache ako iskat da proveriat neshto takova shte uchastvat v strashno hodene po makite jenami ima tozi problem ot poslednatai rabota kato razbraha za namereniatani ne i vrashtat trudovata knijka takache do dva dni shte imam i oshte informacia smelooo
Shtom ne vi vryshtat trudovata knijka zemi gi osydi znam che zvuchi nevyzmojno no pone she im syzdadesh glavobolia. A i trudovata knijka triabva da sedi i vas ne v rabotodatelia!!! Ama ne se spazva
Blagodarq wi mnogo za otgovorite!Ste gledam da izmislq nesto za zena mi i ste se mahame ce e glupavo da si trosim nervite s tezi lumpeni tuk.V BG na 1 normalen 4ovek se padat 100 glupaka
Zdravei Jack11,
Trudovata knijka az si ia popalvah sama, moiat shef samo mi ia razpisa i sloji neobhodimite pechati i podpis.Tazi knijka ne se nosi v NOI, kogato stava vapros za osiguritelen staj iziskvat ot nastoiashtiat rabotodatel da napishe:Trudoviat staj saotvetstva na osiguritelnia staj(podpis i pechat) i tova se pravi v samata knijka, no na interviewto ne se interesuvat ot osiguritelnia staj...
Kasmet!