Има ли механоинженери с АутоКАД
Има ли механоинженери с АутоКАД
Има ли някой механоинженер с аутокад да търси работа...при нас май ще се отвори една позиция и ако някий иска мога да му дам адреса да си пусне СВ-то...иска се добър английски и по възможност някакъв френски... 

-
- Местоположение: Канада, а след следващия референдум - в Свободен Квебек
Уточнение? -
Доколкото ми е известно ingénieur en mécanique отговаря на българското ОВ (отопление и вентилация). За такава специалност ли става дума? Самата фирма в каква област работи?Благодаря. И да не прозвучи алчно, но горе-долу какъв е стартовия минимум (на час)?
Ами колежката дето напуска се занимаваше най-вече с чертане, но и с някои изчисления на ОВ, но също така и с ВиК и климатици...за стартова заплата нищо немога да ти кажа...з авсеки е различно, но според мене надали ще е по-малко от 10-12 на час...незнам...а даже не съм сигурен дали ще търсят някой на нейно място...просто като една възможност го давам...
DJ, ти си готин. Знаеш го, но си нетърпелив...трудно е с вашите професии, но не е невъзможно. И товето щастие ще дойде...сигурен съм. Само тогава да не забравиш кой те подкрепяше в трудни моменти...
Иначе ако искаш още утре ще ти дам адреса да си пуснеш СВ-то...не пречи...ама шефа сам си е системен администратор, уеб дизайнер че на моменти си е и секретарка...
. Обаче откакто разбра че се боря с копютрите като прасе с тиква неофициално ме назначи за системен администратор... 

Иначе ако искаш още утре ще ти дам адреса да си пуснеш СВ-то...не пречи...ама шефа сам си е системен администратор, уеб дизайнер че на моменти си е и секретарка...