Има ли механоинженери с АутоКАД

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Plamen

Има ли механоинженери с АутоКАД

Мнение от Plamen »

Има ли някой механоинженер с аутокад да търси работа...при нас май ще се отвори една позиция и ако някий иска мога да му дам адреса да си пусне СВ-то...иска се добър английски и по възможност някакъв френски... :P
Потребител
Местоположение: Канада, а след следващия референдум - в Свободен Квебек

Уточнение? -

Мнение от Потребител »

Доколкото ми е известно ingénieur en mécanique отговаря на българското ОВ (отопление и вентилация). За такава специалност ли става дума? Самата фирма в каква област работи?Благодаря. И да не прозвучи алчно, но горе-долу какъв е стартовия минимум (на час)?
Plamen

Мнение от Plamen »

Ами колежката дето напуска се занимаваше най-вече с чертане, но и с някои изчисления на ОВ, но също така и с ВиК и климатици...за стартова заплата нищо немога да ти кажа...з авсеки е различно, но според мене надали ще е по-малко от 10-12 на час...незнам...а даже не съм сигурен дали ще търсят някой на нейно място...просто като една възможност го давам...
ik

Мнение от ik »

Аз съм архитект с аутокад - става ли? :D :D :D Виж за другите специалности с изчисленията ще видя зор. Все още сме в Бг, но пристигаме на 21 септември. Просто питам, пък ако стане!!!
Plamen

Мнение от Plamen »

:( ...Архитектите са от другата страна на барикадата...те ни давата на нас техния проект да го напълним с тръби и кабели...пък и май края на септември ще е малко късно...
tosheole
Обратна връзка:

Мнение от tosheole »

I tova ako ne malshans :(
Az sum inzhener OVI i rabotia prfectno s AUTOCAD, samo deto sum oshte mnogo nazad v procedurata :cry: . Vchera minah interviuto. Ako mozhesh zadruzh miastoto oshte 7-8 meseca :lol:
Vse pak tova e znak che i za men shte se nameri rabota edin den :P
Plamen

Мнение от Plamen »

Значи пак казвам това е само възможност да си пусне някой СВ-то...не е гарантирана работа...а иначе за механоинженери има доста работа...поне доколкото съдя по обявите...а и в нашя офис те са повече и по-заети...ама както е казано да бачкат маймуните да станат хора... :wink:
djredhat

Мнение от djredhat »

Plamene, pishi me i mene.
W 7-mi klas imah 3-ka po risuwane i znaesh li kakwi hubawi margaritki chertaeh :oops: ... Milsq che moga i minzuharcheta, ama za towa mi trqbwat temperni boichki ...
Kak mislish - dali sha me zemat, a?
are bate dai da pusna edno CV be bate, are molq te be bate, are be bateee ...
djredhat

Мнение от djredhat »

shegata nastrana, ewala wi praim na teb i Vladi. :beer:
Jalko samo che ne ste si obyrkali profesiite i da ste neshto po moita chast.
Plamen

Мнение от Plamen »

DJ, ти си готин. Знаеш го, но си нетърпелив...трудно е с вашите професии, но не е невъзможно. И товето щастие ще дойде...сигурен съм. Само тогава да не забравиш кой те подкрепяше в трудни моменти... :wink: :beer: :?:
Иначе ако искаш още утре ще ти дам адреса да си пуснеш СВ-то...не пречи...ама шефа сам си е системен администратор, уеб дизайнер че на моменти си е и секретарка... :P . Обаче откакто разбра че се боря с копютрите като прасе с тиква неофициално ме назначи за системен администратор... :shock:
Заключено