Изчезващ подпис

Ако имате забележки, коментари, предложения по сайта.
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Изчезващ подпис

Мнение от filipne »

Променям подписа си от настройките, обновава се нормално, но след около няколко часа изчезва отново. И така четири пъти днес. Последният път подисът си стоеше в настройките но не се появяваше в постовете.

Пуснах тема в този подфорум със същото запитване но и та изчезна безследно :shock:

Има някакъв технически проблем или подписът ми не отговаря по някакъв начин на правилата ?
Защо подписът ми не се появява с в постовете ?
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Re: Изчезващ подпис

Мнение от Linko »

Разбира се, че не е отговаряло на правилата след като е изтрито.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Linko написа:Разбира се, че не е отговаряло на правилата след като е изтрито.
Е, добре де Линко, това беше цитат на твое изказване. Никъде в правилата не пише, че забранено да се
слагат цитати за подпис, нали ?
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Но пише, че са забранени конфликтите, а аз го примам този подпис като заяждане спрямо мен и следователно той не може да съществува. Можеш да ме цитираш колкото и където си искаш в темите, но не и да сложиш мое изказване в подписа си.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Линко ,за дипломат не ставаш, с твоята длъжност майна ,трябва да бъдеш строг и справедлив ,или желязна ръка в кадифена ръкавица !! :beer:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Linko написа:Но пише, че са забранени конфликтите, а аз го примам този подпис като заяждане спрямо мен и следователно той не може да съществува. Можеш да ме цитираш колкото и където си искаш в темите, но не и да сложиш мое изказване в подписа си.
Линко, не за първи път някой слага цитат на чужд постинг за подпис, т.е. има прецедент.
Би ли изяснил защо приемаш за заяждане цитат на твое собствено мнение ? Има нещо неудобно в този цитат или ?
Linko написа: filipne, кой и с какво те обиди, моето момче? Аз не видях никъде да ти споменават конкретно ник-а. Ако някъде си разпознал себе си, съжалявам.
Аватар
radkoT

Мнение от radkoT »

Стига се обяснявай като ученичка.Има правила ,спазваш ги и това е.
Не си ти човека да казваш какви да са правилата и как да се тълкуват !!!!!
Като не ти харесва не пишеш в този форум(колкото и да ти е трудно ) и това е,никои не те кара насила :lol: :lol: :lol:
Ако съм на Линко на мястото ще те наградя с още 1 седмица банан за оспорване на администраторско решение или направо директен банан ,няма кво да се клечат толкова с теб :idea:
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Според мен редно е, когато нещо в профила на потребител е изменено или изтрито (независимо по каква причина), да има кратко обяснение от модератора/администратора.
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

filipne, въпросът ти и излишен и дори абсурден. Аз сега трябва и да ти доказвам защо изпитвам едни или други емоции и защо имам това а не онова усещане, така ли? И ако "доказателствата" ми не ти се понравят, какво? Ще се отрази ли това на моето усещане, как смяташ?
Приемам го за заяждане цитатът като е в подписа ти и толкоз, няма значение приемаш ли го или не. Можеш да го цитираш казаното от мен във всеки един свой постинг но не и да го ползваш като подпис, точка.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

drifter, има и редица случаи при които обяснения не са нужни изобщо. Този е един от тях.
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Linko написа:filipne, въпросът ти и излишен и дори абсурден. Аз сега трябва и да ти доказвам защо изпитвам едни или други емоции и защо имам това а не онова усещане, така ли? И ако "доказателствата" ми не ти се понравят, какво? Ще се отрази ли това на моето усещане, как смяташ?
Приемам го за заяждане цитатът като е в подписа ти и толкоз, няма значение приемаш ли го или не. Можеш да го цитираш казаното от мен във всеки един свой постинг но не и да го ползваш като подпис, точка.
ОК Линко, ще се съобразя с твоите емоции и усещания. Очевидно съм смятал погрешно, че оценката за това дали едно нещо е заяждане или не, следва да бъде обективна, което автоматично изключва личностни емоции и усещания.

Ама да ми е обица на ухото и да си знам, че от сега нататък всеки един мой постинг може да бъде изтълкуван като обида, защото засяга емоциите и усещанията на модератора. Точка ! :D

Един въпрос към теб Линко. Когато някой засегне моите емоции и усещания, какво да направя аз, след като не съм модератор и следователно не мога да трия мнения и прочие ?

------------------------------------------------------------
Linko написа: filipne, кой и с какво те обиди, моето момче? Аз не видях никъде да ти споменават

конкретно ник-а. Ако някъде си разпознал себе си, съжалявам.
[/color]
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Написано е в правилата какво трябва да направиш и е дадено правото на модератора и админа да реши дали да предприеме някакви действия въз основа на твоите оплаквания.
Схванал си много точно разликата в позициите ни. Аз съм този който решава и действа на момента съобразно своите усещания и виждания, а ти си този който може да се оплаче и да не влиза във форума ако решението на модератора не му харесва.
Като си сменим ролите ще бъде обратното.
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Добре Линко. Остава да се надяваме, че безграничната власт няма да се използва за затваряне на устата на опонентите с различно мнение.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

ФилипНе, ако те смущава евентуалната субективност на Линко, можеш да ходиш да се пробваш с Ивет.
След това Линко ще ти се стори най-толерантния, обективен и сдържан домакин на форум. :shock:
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
radkoT

Мнение от radkoT »

Ако го смущава нещо може и да не пише тук ,както казах .
Хем няма да се притеснява ,нито пък ще липсва на някои ,хем и качеството на форума ще се вдигне :lol:
А и спама определно доста ще намалее :idea:
Заключено