Пуснах тема в този подфорум със същото запитване но и та изчезна безследно

Има някакъв технически проблем или подписът ми не отговаря по някакъв начин на правилата ?
Защо подписът ми не се появява с в постовете ?
Е, добре де Линко, това беше цитат на твое изказване. Никъде в правилата не пише, че забранено да сеLinko написа:Разбира се, че не е отговаряло на правилата след като е изтрито.
Линко, не за първи път някой слага цитат на чужд постинг за подпис, т.е. има прецедент.Linko написа:Но пише, че са забранени конфликтите, а аз го примам този подпис като заяждане спрямо мен и следователно той не може да съществува. Можеш да ме цитираш колкото и където си искаш в темите, но не и да сложиш мое изказване в подписа си.
Linko написа: filipne, кой и с какво те обиди, моето момче? Аз не видях никъде да ти споменават конкретно ник-а. Ако някъде си разпознал себе си, съжалявам.
ОК Линко, ще се съобразя с твоите емоции и усещания. Очевидно съм смятал погрешно, че оценката за това дали едно нещо е заяждане или не, следва да бъде обективна, което автоматично изключва личностни емоции и усещания.Linko написа:filipne, въпросът ти и излишен и дори абсурден. Аз сега трябва и да ти доказвам защо изпитвам едни или други емоции и защо имам това а не онова усещане, така ли? И ако "доказателствата" ми не ти се понравят, какво? Ще се отрази ли това на моето усещане, как смяташ?
Приемам го за заяждане цитатът като е в подписа ти и толкоз, няма значение приемаш ли го или не. Можеш да го цитираш казаното от мен във всеки един свой постинг но не и да го ползваш като подпис, точка.
Linko написа: filipne, кой и с какво те обиди, моето момче? Аз не видях никъде да ти споменават
конкретно ник-а. Ако някъде си разпознал себе си, съжалявам.
[/color]