Влизам днес във форума и най-неочаквано вмесо мацето с бляскащо коляно на аватара ми се появява някаква странна реклама на чаткаща общност .
Кой го стори туй пошло дело питам аз ? Технически възможно ли е да е всеки и ако не, кой? И защо?
Предварително тенкЮ!
Аватаров въпрос
- nikolovata
Аватаров въпрос
Mненията са като задниците, всички ги иmаmе, но не винаги е удачно да ги показваmе!
Re: Аватаров въпрос
Според мен проблема е от уеб-сайта от който ти е аватара - въпросната чаткаща общност е всъщност началната им страница.nikolovata написа:Влизам днес във форума и най-неочаквано вмесо мацето с бляскащо коляно на аватара ми се появява някаква странна реклама на чаткаща общност .
Кой го стори туй пошло дело питам аз ? Технически възможно ли е да е всеки и ако не, кой? И защо?
Предварително тенкЮ!
Никой не ти е пипал аватара, нито е възможно всеки да го направи.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
- lz2arn
- Обратна връзка:
Щракаме десен бутон на твоя аватар и какво виждаме в Properties - ето това: http://www.chatportal.ru/avatars/glamou ... _and_5.gif Въпрос: това ти ли го сложи? Ако не си - връзката същата ли е? Щото подозирам, че сайта от който си си взела аватара е сменил картинката без да ти каже.... и ето ти резил на стари години.
Благодаря на отговорилите. Дважди на премълчалите.
Нищо, те и без това много ти светеха чорапите от аватараnikolovata написа:Влизам днес във форума и най-неочаквано вмесо мацето с бляскащо коляно на аватара ми се появява някаква странна реклама на чаткаща общност .
Предварително тенкЮ!
- nikolovata
Ок, просветна ми.becks написа: ...
Нищо, те и без това много ти светеха чорапите от аватара
Отивам да си търся нещо друго да ми светка

Mненията са като задниците, всички ги иmаmе, но не винаги е удачно да ги показваmе!