Аватаров въпрос

Ако имате забележки, коментари, предложения по сайта.
Публикувай отговор
Аватар
nikolovata

Аватаров въпрос

Мнение от nikolovata »

Влизам днес във форума и най-неочаквано вмесо мацето с бляскащо коляно на аватара ми се появява някаква странна реклама на чаткаща общност .

Кой го стори туй пошло дело питам аз ? Технически възможно ли е да е всеки и ако не, кой? И защо?

Предварително тенкЮ!
Mненията са като задниците, всички ги иmаmе, но не винаги е удачно да ги показваmе!
Аватар
Koko

Re: Аватаров въпрос

Мнение от Koko »

nikolovata написа:Влизам днес във форума и най-неочаквано вмесо мацето с бляскащо коляно на аватара ми се появява някаква странна реклама на чаткаща общност .

Кой го стори туй пошло дело питам аз ? Технически възможно ли е да е всеки и ако не, кой? И защо?

Предварително тенкЮ!
Според мен проблема е от уеб-сайта от който ти е аватара - въпросната чаткаща общност е всъщност началната им страница.
Никой не ти е пипал аватара, нито е възможно всеки да го направи.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
lz2arn
Обратна връзка:

Мнение от lz2arn »

Щракаме десен бутон на твоя аватар и какво виждаме в Properties - ето това: http://www.chatportal.ru/avatars/glamou ... _and_5.gif Въпрос: това ти ли го сложи? Ако не си - връзката същата ли е? Щото подозирам, че сайта от който си си взела аватара е сменил картинката без да ти каже.... и ето ти резил на стари години.
Благодаря на отговорилите. Дважди на премълчалите.
becks

Мнение от becks »

nikolovata написа:Влизам днес във форума и най-неочаквано вмесо мацето с бляскащо коляно на аватара ми се появява някаква странна реклама на чаткаща общност .

Предварително тенкЮ!
Нищо, те и без това много ти светеха чорапите от аватара
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Всъщност не е лош.
Аватар
nikolovata

Мнение от nikolovata »

becks написа: ...
Нищо, те и без това много ти светеха чорапите от аватара
Ок, просветна ми.

Отивам да си търся нещо друго да ми светка 8)
Mненията са като задниците, всички ги иmаmе, но не винаги е удачно да ги показваmе!
Публикувай отговор