Голяма Богородица

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Гост

Голяма Богородица

Мнение от Гост »

Честит имен ден на всички Марии, Марийки и Марийчовци :P

Да сте живи и здрави и все така да красите /пазите/ форума ни. :P :P :P
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

I az se pisaediniawam kam 4estitkata:

Na wsi4ki imennici - mnogo zdrave i kasmet!

P.S. Dobre, 4e kraj men winagi ima po niakoj dosetliwec :lol: , za6toto az wse zabrawiam :oops: i posle se 4udia kak da oprawiam rabotata
Обичам да преча
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Hi!

Da popitam az, shtoto mnogo ne sam nyasno s praznicite :oops: , Mariella v takv sluchay ima li omen den? Ako ima da se obajdam da chestitya, sestra mi se kazva taka. Merci! :lol:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Canuck написа:Hi!

Da popitam az, shtoto mnogo ne sam nyasno s praznicite :oops: , Mariella v takv sluchay ima li omen den? Ako ima da se obajdam da chestitya, sestra mi se kazva taka. Merci! :lol:
Канак, по принцип именните дни можеш да ги намериш на този линк, нищо че за миналата година, но не видях да има Мариела

http://www.bulway.com/bw/categorydtl.as ... 28&lang=bg
Plamen

Мнение от Plamen »

aMI AIDE NA TSARKVA DOVECHERA...PAK KOITO NE E MNOGO NABOJEN MOJE DA SE ZADOVOLI S DISKOTEKATA SLED TOVA.... :D
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Thanks, Koko! Mnogo polezno info davash kakto vinagi! :lol:
Per aspera ad astra!
mariya

Мнение от mariya »

CHESTIT IMEN DEN NA VCICHKI !!!
Bydete zdravi i shtastlivi!!!
NAZDRAVE!!! :beer: :beer: :beer:
M@ria

Мнение от M@ria »

Blagodaria za pozelaniata. Chestit imen den na vsi4ki imennizi i ot men! Zelaja vi zdrave i kysmet.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Chestito i ot men na vsichki imennici s pojelaniya za shtsstie, zdrave, lyubov, uspehi i da se chuvstvate vinagi shtastlivi! :P
Per aspera ad astra!
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Ей, ще се скъсам от завист :shock: Лесно ви е на вас: айде на църква, който неще - те му дискотеката, а пък ние с гайдите? :cry:

Добре, че си имаме една Марийка, че я "ощастливихме" с присъствието си :wink:
Обичам да преча
Plamen

Мнение от Plamen »

anito написа:Ей, ще се скъсам от завист :shock: Лесно ви е на вас: айде на църква, който неще - те му дискотеката, а пък ние с гайдите? :cry:

Добре, че си имаме една Марийка, че я "ощастливихме" с присъствието си :wink:
Анито, ако знаеш каква навлица беше...я имаше 60-70 човека на кръст...вече започвам да си задавам въпроса има ли смисъл въобще правенето на БГ църква...знам че сме измет ама чак пък толкова... :roll:
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Жалко е, но не се учудвам. Това сме си ние, българите. Не можем да избягаме от себе си, каквото и да пишем и правим. Разбира се, винаги има ентусиасти, но те са игла в копа сено.
И тук казаха, че имало предложение да идва БГ поп за някои големи празници, но трябвало да се събират пари за пътните му, ядене и т.н. Оказа се, че повечето не били толкова "религиозни". Не че аз съм, но това за мене е повече като традиция и повод за събиране по хубав повод без предварителни уговорки - просто защото всеки знае кога е Богородица, кога е Коледа и Великден.
Ама както казваше един мноо убав човек :lol: в БГ: Шъ съ упрайм!
според мен съществуването на Форума е добър знак в тази посока.
Айде по-весело и :beer:
Обичам да преча
Joy

Мнение от Joy »

Canuck написа:Hi!

Извинявай,но не видях въпроса ти по-рано...Дано да си честитил на сестра си!Имат и Мариелите имен ден-дъщеря ми се казва Мариела,но за късмет детето ми винаги по празници е болно-и този път горкото с 38 градуса температура,та не разбра от празник...Е,един ден по-късно я водихме на Мак Доналдс-само гадните им сандвичи яде и нищо друго...
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Merci, Polya! :P

E, az se obadih profilaktichno na sestra mi, shtoto ne propuskam da chestitya praznici obiknoveno. Abe, neshto sam se otpusnal, dnes shte vzema da ida na crkva na vechernata liturgiya, shtoto ne sam hodil ot mesec, egati rezila.
Kam Anito i Plamen: Abe ima i svestni bugari be hora, spoko, daje tuk mi se struava, che se sabirat poveche. :lol: Vie v bg kade shte saberete i 70 bugari na crkva na Bogorodica. Za spravka, kv. Vl. Varnenchik, Varna, naselenie pone 70 000, na crkva 20-30 babi. :lol:
Per aspera ad astra!
Заключено