Да сте живи и здрави и все така да красите /пазите/ форума ни.

Канак, по принцип именните дни можеш да ги намериш на този линк, нищо че за миналата година, но не видях да има МариелаCanuck написа:Hi!
Da popitam az, shtoto mnogo ne sam nyasno s praznicite, Mariella v takv sluchay ima li omen den? Ako ima da se obajdam da chestitya, sestra mi se kazva taka. Merci!
Анито, ако знаеш каква навлица беше...я имаше 60-70 човека на кръст...вече започвам да си задавам въпроса има ли смисъл въобще правенето на БГ църква...знам че сме измет ама чак пък толкова...anito написа:Ей, ще се скъсам от завистЛесно ви е на вас: айде на църква, който неще - те му дискотеката, а пък ние с гайдите?
![]()
Добре, че си имаме една Марийка, че я "ощастливихме" с присъствието си
Извинявай,но не видях въпроса ти по-рано...Дано да си честитил на сестра си!Имат и Мариелите имен ден-дъщеря ми се казва Мариела,но за късмет детето ми винаги по празници е болно-и този път горкото с 38 градуса температура,та не разбра от празник...Е,един ден по-късно я водихме на Мак Доналдс-само гадните им сандвичи яде и нищо друго...Canuck написа:Hi!
Da popitam az, shtoto mnogo ne sam nyasno s praznicite, Mariella v takv sluchay ima li omen den? Ako ima da se obajdam da chestitya, sestra mi se kazva taka. Merci!