zdraveite na vsitski nie izpratixme dokumedi kam viena 20/6/2006 te ni poiskaxa dopalnitelni dokumedi na 1/9/2006 s srok 30 dena nie gi izpratixme na 25/9/2006 i dnes polutsixme pismo koito kazva tse ste badem pokaneni za interviu ako sme odobreni sledvastite 6 mesetsa ne znam zasto taka stava? nie mislixme tse ste badem pokaneni na 2 sesia.ima niakoi s tozi problem; vie kakvo mislite;zasto taka se slutsvat nestata;
predvaritelno mersi na vsitskite
molia vi za savet
Не се притеснявай . Просто са си запълнили бройките за сесията и затова става така и на нас ни искаха допълнително копия на трудовите книжки , защото преводачката ги беше объркала , закъснях със срока и ги пратих почти два месеца по-късно не ми направиха никакъв проблем и ми определиха дата за ноември. Ако допълнителните документи са проблема смятай че мен вообще трябваше да не ме допуснат на интервю тази сесия .Просто лош късмет , че е имало много кандидати. УСПЕХ след 3-4 месеца , пък може и да е за добро - ще научите по добре френския
- dart vador
ilza.....
ilza molia te kazi mi koga si pratila parvite dokumenti i koga ti poiskaxa da izpratis dopalnitelni?
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Повтаря се темата затова я заключвам.
Давайте мненията си в другата тема със заглавие molia vi otgovorete mi.............
Давайте мненията си в другата тема със заглавие molia vi otgovorete mi.............
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!