molia vi za savet

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
pan

molia vi za savet

Мнение от pan »

zdraveite na vsitski nie izpratixme dokumedi kam viena 20/6/2006 te ni poiskaxa dopalnitelni dokumedi na 1/9/2006 s srok 30 dena nie gi izpratixme na 25/9/2006 i dnes polutsixme pismo koito kazva tse ste badem pokaneni za interviu ako sme odobreni sledvastite 6 mesetsa ne znam zasto taka stava? nie mislixme tse ste badem pokaneni na 2 sesia.ima niakoi s tozi problem; vie kakvo mislite;zasto taka se slutsvat nestata;
predvaritelno mersi na vsitskite
ilza

Мнение от ilza »

Не се притеснявай . Просто са си запълнили бройките за сесията и затова става така и на нас ни искаха допълнително копия на трудовите книжки , защото преводачката ги беше объркала , закъснях със срока и ги пратих почти два месеца по-късно не ми направиха никакъв проблем и ми определиха дата за ноември. Ако допълнителните документи са проблема смятай че мен вообще трябваше да не ме допуснат на интервю тази сесия .Просто лош късмет , че е имало много кандидати. УСПЕХ след 3-4 месеца , пък може и да е за добро - ще научите по добре френския
Аватар
dart vador

Мнение от dart vador »

Когато се искат допълнителни док., това обикновено забавя процедурата. Имайте търпение, следващата сесия ще бъдете на интервю. :thumbsup:
"Пали като трактор на северния полюс, в ръцете на бяла мечка"
pan

ilza.....

Мнение от pan »

ilza molia te kazi mi koga si pratila parvite dokumenti i koga ti poiskaxa da izpratis dopalnitelni?
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Повтаря се темата затова я заключвам.
Давайте мненията си в другата тема със заглавие molia vi otgovorete mi.............
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Заключено