Статистика Канада

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Joy

Статистика Канада

Мнение от Joy »

Изгубих формулярите за попълване от Статистика Канада- нищо чудно и директно в боклука да са отишли защото до гуша вече ми дойде от глупости за попълване и не им придадох значение. :oops: :oops: Не мислех, че са задължителни, а сега дочух, че глобата за непопълнени такива била 1000 дол. :shock:

Дайте моля връзка към он-лайн попълването на формуляра! Рових, рових, и нищо не изрових... :oops:
Joy

Мнение от Joy »

Открих го, но е нужен code d'acces. :? :( Получих го по тел. ако има още такива като мен. :?

http://www50.statcan.ca/recensement2006/
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Re: Статистика Канада

Мнение от sasho71 »

JOY написа:, а сега дочух, че глобата за непопълнени такива била 1000 дол. :shock:

:
az знаех за 500$, ама явно са дигнали тарифата :) явно много голямо значение има колко мангала живеят в Брамптън :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
mima++

Мнение от mima++ »

И на мен ми дадоха някакъв номер по телефона, защото пък ние изобщо не получихме формулярите по пощата. Та значи този номер ни трябва за попълване през интернет, така ли или бъркам? :oops: :oops: :oops:
Joy

Мнение от Joy »

Може и парлама за сплашване да е тази глоба за да го попълват хората, но както и да е...Отнема точно 2 мин. попълването онлайн. Добре,че не ги попълвах на хартия, че и марки и тичане до пощата... :roll:

Какви бяха тези въпроси за обнародване на данните след 92 години? :shock: На кого са му притрябвали тези данни след толкова време и защо трябва да ни "вдигат кокалите"? :lol:
Joy

Мнение от Joy »

mima++ написа:И на мен ми дадоха някакъв номер по телефона, защото пък ние изобщо не получихме формулярите по пощата. Та значи този номер ни трябва за попълване през интернет, така ли или бъркам? :oops: :oops: :oops:
Да, точно. Попълвай сега да ти е мирна главата! :roll:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

JOY написа:Какви бяха тези въпроси за обнародване на данните след 92 години? :shock: На кого са му притрябвали тези данни след толкова време и защо трябва да ни "вдигат кокалите"? :lol:
На историците, Джой, на историците :lol: :wink:
Joy

Мнение от Joy »

Мисля, че историците така или иначе ще си имат достъп до тези данни, както и други заинтересовани служби (то не че сега си нямат ама... :roll: ). А става въпрос за откриване на данните за широката публика. :?
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

мислиш, ама не е така
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

JOY написа:Какви бяха тези въпроси за обнародване на данните след 92 години? :shock: На кого са му притрябвали тези данни след толкова време и защо трябва да ни "вдигат кокалите"? :lol:
ami за да водят статистика за генната банка- примерно дъщеря ти ако се ожени за индиец , а после нейната дъщеря се ожени за китаец, то става много сложно опеределянето на расата на внуците ти :D А така ще чукнат 90 години да видят назад че предците са били pure Bulgarians, демек бели хора :wink:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Joy

Мнение от Joy »

krimon написа:мислиш, ама не е така
Кое не е така? Нямат данни? Мислиш си ти...
От деня на стъпване на канадска земя всичко се знае. Ако не други служби, SPPCC със сигурност с всичко е наясно.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

sasho71 написа:pure Bulgarians, демек бели хора :wink:
за съжаление не знам дали наистина сме точно бели хора...май малко на мексикански отенък бием.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
bis
Обратна връзка:

Мнение от bis »

sasho71 написа: ami за да водят статистика за генната банка- примерно дъщеря ти ако се ожени за индиец , а после нейната дъщеря се ожени за китаец, то става много сложно опеределянето на расата на внуците ти :D А така ще чукнат 90 години да видят назад че предците са били pure Bulgarians, демек бели хора :wink:
Ама и в цитатите го пратих.

Макар че след 100 г. незнам дали внуците няма да съжаляват че предците са им били бели хора. Щото китайците седят на поточната линия и ядат хляба на американците.

Казвам ти Сашо тенкю дето ме разсмя.
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
Godis

Мнение от Godis »

JOY написа:Отнема точно 2 мин. попълването онлайн.
Айде де, чак пък 2 минути :) Посмали малко
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Godis написа:
JOY написа:Отнема точно 2 мин. попълването онлайн.
Айде де, чак пък 2 минути :) Посмали малко
Ако е краткия въпросник, може и да става за няколко минути, ама ако се падне дългия (като на мен) борбата е поне 1 час :?. :D
Obey gravity ... It's the law!
Заключено