Изгубих формулярите за попълване от Статистика Канада- нищо чудно и директно в боклука да са отишли защото до гуша вече ми дойде от глупости за попълване и не им придадох значение. Не мислех, че са задължителни, а сега дочух, че глобата за непопълнени такива била 1000 дол.
Дайте моля връзка към он-лайн попълването на формуляра! Рових, рових, и нищо не изрових...
И на мен ми дадоха някакъв номер по телефона, защото пък ние изобщо не получихме формулярите по пощата. Та значи този номер ни трябва за попълване през интернет, така ли или бъркам?
Може и парлама за сплашване да е тази глоба за да го попълват хората, но както и да е...Отнема точно 2 мин. попълването онлайн. Добре,че не ги попълвах на хартия, че и марки и тичане до пощата...
Какви бяха тези въпроси за обнародване на данните след 92 години? На кого са му притрябвали тези данни след толкова време и защо трябва да ни "вдигат кокалите"?
mima++ написа:И на мен ми дадоха някакъв номер по телефона, защото пък ние изобщо не получихме формулярите по пощата. Та значи този номер ни трябва за попълване през интернет, така ли или бъркам?
JOY написа:Какви бяха тези въпроси за обнародване на данните след 92 години? На кого са му притрябвали тези данни след толкова време и защо трябва да ни "вдигат кокалите"?
Мисля, че историците така или иначе ще си имат достъп до тези данни, както и други заинтересовани служби (то не че сега си нямат ама... ). А става въпрос за откриване на данните за широката публика.
JOY написа:Какви бяха тези въпроси за обнародване на данните след 92 години? На кого са му притрябвали тези данни след толкова време и защо трябва да ни "вдигат кокалите"?
ami за да водят статистика за генната банка- примерно дъщеря ти ако се ожени за индиец , а после нейната дъщеря се ожени за китаец, то става много сложно опеределянето на расата на внуците ти А така ще чукнат 90 години да видят назад че предците са били pure Bulgarians, демек бели хора
Кое не е така? Нямат данни? Мислиш си ти...
От деня на стъпване на канадска земя всичко се знае. Ако не други служби, SPPCC със сигурност с всичко е наясно.
за съжаление не знам дали наистина сме точно бели хора...май малко на мексикански отенък бием.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
sasho71 написа:
ami за да водят статистика за генната банка- примерно дъщеря ти ако се ожени за индиец , а после нейната дъщеря се ожени за китаец, то става много сложно опеределянето на расата на внуците ти А така ще чукнат 90 години да видят назад че предците са били pure Bulgarians, демек бели хора
Ама и в цитатите го пратих.
Макар че след 100 г. незнам дали внуците няма да съжаляват че предците са им били бели хора. Щото китайците седят на поточната линия и ядат хляба на американците.
Казвам ти Сашо тенкю дето ме разсмя.
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/