i na men mi e priatno da spodelia, 4e minah uspe6no intervuto makar dosta da se poiztormozih

podkrepiam informatsiata, 4e mai ne6to ne be6e na kef intervuira6tata madame volcy, i si mrunka6e dosta 4esto...oba4e kogato iska6e zadava6e vuprosite si iasno i ot4etlivo, no ne vinagi !!!
razpita me dosta podrobno za vsiako edno ne6to, nablegna dori i na roditelite mi i dali baba mi i diado mi sa jivi

popita me dali znam kak da si priravnia diplomata, izvadih adresa na ordera, kazah edno izre4enie....
su6to mai napravi dobro vpe4atlenie kato i pokazah fabrikite koito sum si izvadila, za eventualno tursene na rabota v moita oblast edin den.
strannoto i 6okira6toto za men be6e kato me popita za plovdiv, kade da se razhodi i kakvo da si kupi. kakvi zabelejitelnosti ima i t.n....az dosta se stupisah poneje tova ne go biah podgotvila...zapetsnah....malko mi pomogna prevoda4kata, posle az kazah tova onova i produljihme...
iskam da spodelia edna moia gre6ka koiato napravih i da vi predupredia da ne dopuskate!!!!! v na4aloto o6te sled vstupitelnite dumi bez da iskam izpolzvah edna angliiska duma....prosto mi se izpluzna....poneje go govoria i napravo ne znam kak stana taka....togava tia dosta se iadosa....drupna mi re4, za tova, 4e az ne sum na intervu za federalnata 4ast i 6te govoria samo na frenski sled kato sum pisala nivo 5-6.....
napravo se iadosa mnogo... a az se pritesnih o6te pove4e...imaite go v predvid i nikakuv angliiski!!!!!
ina4e opredeleno ne se zaiade seriozno s men, a i prevoda4kata be6e na razpolojenie....razbira se na frenski..
U4ETE POVE4E FRENSKI!!!!
I KUSMET!!!! su6to taka budete spokoini