o6te edno uspe6no intervu na 22/11/04

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
lidiya
Обратна връзка:

o6te edno uspe6no intervu na 22/11/04

Мнение от lidiya »

zdraveite :)
i na men mi e priatno da spodelia, 4e minah uspe6no intervuto makar dosta da se poiztormozih :(
podkrepiam informatsiata, 4e mai ne6to ne be6e na kef intervuira6tata madame volcy, i si mrunka6e dosta 4esto...oba4e kogato iska6e zadava6e vuprosite si iasno i ot4etlivo, no ne vinagi !!!
razpita me dosta podrobno za vsiako edno ne6to, nablegna dori i na roditelite mi i dali baba mi i diado mi sa jivi :) poneje kazh 4e jiveia v apartament na baba mi i diado mi.
popita me dali znam kak da si priravnia diplomata, izvadih adresa na ordera, kazah edno izre4enie....
su6to mai napravi dobro vpe4atlenie kato i pokazah fabrikite koito sum si izvadila, za eventualno tursene na rabota v moita oblast edin den.
strannoto i 6okira6toto za men be6e kato me popita za plovdiv, kade da se razhodi i kakvo da si kupi. kakvi zabelejitelnosti ima i t.n....az dosta se stupisah poneje tova ne go biah podgotvila...zapetsnah....malko mi pomogna prevoda4kata, posle az kazah tova onova i produljihme...
iskam da spodelia edna moia gre6ka koiato napravih i da vi predupredia da ne dopuskate!!!!! v na4aloto o6te sled vstupitelnite dumi bez da iskam izpolzvah edna angliiska duma....prosto mi se izpluzna....poneje go govoria i napravo ne znam kak stana taka....togava tia dosta se iadosa....drupna mi re4, za tova, 4e az ne sum na intervu za federalnata 4ast i 6te govoria samo na frenski sled kato sum pisala nivo 5-6.....
napravo se iadosa mnogo... a az se pritesnih o6te pove4e...imaite go v predvid i nikakuv angliiski!!!!!
ina4e opredeleno ne se zaiade seriozno s men, a i prevoda4kata be6e na razpolojenie....razbira se na frenski..
U4ETE POVE4E FRENSKI!!!!
I KUSMET!!!! su6to taka budete spokoini :)
Misty
Обратна връзка:

Мнение от Misty »

Честито!!! :thumbsup:
Успехи и за напред!!!
...И макар, че от кал сме направени, Господи, аз не искам във кал да прекарам живота си. И не искам тъй ням да стоя край брега да очаквам промяна и все да мълча!
mariodoi

4estito

Мнение от mariodoi »

Zdravei Lidya!Parvo 4estito i yspex!Az imam intervu v na4aloto na dekemvri,dali ste sastata madam i vaobste imate niakoi predstava koi ste e intervurast?A sasto i da popitam za kakvo e tozi prevoda4,vsi4ki li imat na intervuto?I oste nesto,kade se provede vasto intervu?Moje bi smesni vaprosi no ne znam kak minavat intervutata v BG,ta zatova pitam.Ste sam blagodarna ako mi otgovorite,mersi.
nobleman

Мнение от nobleman »

Лидия,честито и попътен вятър!
Имам въпрос към теб - Сама ли кандидатсва или имаш половинка. Ако имаш, той какво ниво на владеене на френски писа в апликационния формуляр. Благодаря предварително за отговора. И още веднъж -
НА СЛУКА!!! :D
lidiya
Обратна връзка:

Мнение от lidiya »

blagodaria za pojelaniata :)
sega kum vuprosite....
do kolkoto sum 4uvala 6te trabva da e su6tata intervuira6ta i prez dekemvri.
moeto be6e na "asen zlatarov" 11, obiknovenno tam se praviat v posledno vreme ili pone az sum ostanala s takova vpe4atlenie.
az kandidatstvah sama, ne sum omujena i ne jiveia na suprujeski na4ala s nikoi, no imam du6teria na 5godini. na intervuto prisustvah samo az.
biaha mi pregledani samo originalite na dokumentite- diplomi, pasporti, trudova knijka i udostoverenieto ot rabotata za to4niat mi staj.
aktovete za rajdane, pulnomo6tnoto ot ba6tata na deteto mi, 4e ne vuzraziava tia da emigrira s men v quebec, bankovoto udostoverenie ( za nego e dobre da vi bude preiz4islena sumata v $canadski po kursa im za denia, za6toto ina4e 6te triabva da i go obiasnite na frenski, kakto na men mi se naloji )
az sum himik-magistur, sus spetsializatsia-hranitelna himia.
nivoto na frenski biah poso4ila 5-6, a na angliiski 7-8. opredeleno se spekoh na intervuto, no posle se poutpusnah. mislia , 4e re6ava6ta rolia izigraha li4nite mi motivi za zaminavaneto mi v quebec.
za prevoda4kata- vinagi ima takava, tia preglejda originalnite dokumenti i po tiah diktuva tova, koeto gi interesuva. su6to taka pretsenia do kolko sa istinski. ako vi dopusnat v quebec ,nakraia na bg vi obiasniava kakvo da pravite (po-to4no vi dava saitove s informatsia )i vi dava sertifikatite(te sa napisani ot intervuira6tata) i razni drugi bro6uri za razli4nite gradove v quebec.
ne e jelatelno da se govori s neia na bulgarski, osven ako tia samata ne pretseni, 4e jelae da vi kaje ne6to na bg.
spored men e nai vajnoto e da ubedite intervuira6tata, 4e jelaete da zaminete imenno v quebec, suvsem iskrenno....bez mnogo kli6eta.

ako moga s ne6to drugo da sum polezna 6te mi bude priatno... :)

uspeh na vsi4ki!!!
sub0

Мнение от sub0 »

:thumbsup: УСПЕХ! Много добро описание. Сега събирай информация от другия форум за специалността ти, че и с дете няма да ти е лесно в началото.
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Bravo i sam voina e voin Uspeh i po natatak :thumbsup:
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
Megi & Yuli

I nie uspiaxme na 22.11.04

Мнение от Megi & Yuli »

4estito. Zelaem ti mnogo uspexi!!!!!!!!!!!!!
Nie sa6to biaxme na interwiu na 22.11.04 ot 9.00.
Istina e 4e mulatkata mranka, no na nas ni be6e mnogo po lesno.
Niama6e nikakvi strani4ni vaprosi, osven po DCS-tata ni. Opredeleno o4akvax ne6to mnogo po seriozno.
Fakt e 4e na niakoi im e po lesno a na drugi ne 4ak tolkova i to pri edin i sa6t izpitwa6t. Zatova zdravo u4ene na frenski i uspexat e siguren.
Zelaia uspex na wsi4ki.
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Честито!!! :beer:
УСПЕХ И ЗАНАПРЕД!!! :lol:

Доколкото разбрах май доста хора, които са от Пловдив е питала за забележителностите тук и какво би могла да си купи за спомен. Даже на едно от интервютата на наши приятели е искала да и обяснят точно какви сувенири имат в предвид в предложенията си. :wink:
То и нас мосю Ривар на интервюто ни през май т.г. след почти пълно едночасово говорене от наша страна в отговор на многобройните му въпроси, не пропусна да поиска обяснение кои ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ можем да му покажем в Пловдив, дори кой филм сме гледали последно и КЪДЕ се намира киното, на което сме го гледали. Показа се доста запознат с града ни и то с подробности, които....., от което си направих извода, че докато идват да интервюират в БГ, явно пълноценно си използват свободното време да разглеждат не само София, но вероятно и по-близките градове /защото знаеше не само за София и Пловдив..../ 8)
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Заключено