Изобщо батка, ако не си разбрал до сега, ВСЯКО нещо, което ме прави различен от теб ме прави и невероятно щастлив. Така да се каже, "добре че си ти", та и аз да се чуствам добре

Армията беше синтезиран израз на обществото.pumpy написа:Аз в армията не съм бил, не можах да "стана мъж", но и ми е трудно да си представя някой да е правил ози на маймуна пред строя. Или пък точно обратното, понеже са го правили на маймуна, докато е "ставал мъж" и той после да не се мине си го е изкарвал на тези, които е можел да тъпче. Знам ли, армията е непонятно за мен общество.Ivan1007 написа:По кое твое време?agent Ozo написа:Държиш се като простак, Иване1007, защото ти се ппозволява да го правиш. По мое време не се държеше така. Беше невъзможно.
Когато ти беше офицерин, член на БКП, беше изключено някой друг да се държи като простак - това беше само ваша привилегия.
Помага на простотията да се шири навсякъде.optics написа:Когато двама спорят, виновен е по-умният.
Повтаряйте си тази мантра когато чувствате че не ви сдържа. Помага. Изпробвано.
pumpy написа:Както се казва в такъв случай Барух Хашем, че си личи. Иначе щеше да е много жалко да избегнеш "люлката на простотията" и да не си личи. И добре, че някои сте "станали мъже" та да пребъде нацията ни на Балканския полуостров. Аз като не мъж ще допринасям за развитието на други народи.
Изобщо батка, ако не си разбрал до сега, ВСЯКО нещо, което ме прави различен от теб ме прави и невероятно щастлив. Така да се каже, "добре че си ти", та и аз да се чуствам добре![]()
![]()
Твоята дефиниция на "простак" е "някой, който не е съгласен с теб". Докато следваш тази си логика и сипеш лични нападки и целенасочени заяждания, ще бъдеш непрестанно модериран също така "нехристиянски" (и то не само от мен, ако така се заблуждаваш).Ivan1007 написа:Аз не се оплаквам.agent Ozo написа:Ти пък имаш най-малкото право да се оплакваш. Устата ти е като отходна яма и грубостите се леят на поразия.
![]()
Форумът е игра и всички в него сме актьори.![]()
С тези, които се държат като простаци, се държа като с простаци.
С простаците има няколко възможни начина на поведение
- Избягване на конфликт
- Игнориране
- Отстояване на собственото пространство
- Хумор
- Борба със собственото им оръжие
Първите два са твърде "християнски", а аз не съм християнин![]()
Та затова прилагам другите три.
Естествено проповядващите расизъм и комунизъм не са "виновни" - гарван гарвану око не вадиpumpy написа:, ако не си разбрал до сега, ВСЯКО нещо, което ме прави различен от теб ме прави и невероятно щастлив. Така да се каже, "добре че си ти", та и аз да се чуствам добре
Ivan1007 написа:За какво друго да му завиждам?
Че се е забил в гетото в Съри, където мнозинството са от Южна Азия и Чайника и затова е станал хейтър тръмпанар?
Ivan1007 написа:Ако имаш предвид мен, аз не съм твърдял, че Съри е гето
И по какъв начин аз станах расиста във вашата дискусия, само защото се различавам от батката ? Това просто не е истина. Аз се различавам от него и много се радвам, че се различавам от него. Би било ужасно ако си приличахме, но понеже расата ни е една и съща, не разбирам как горното се ползва за пример за расизъм ????Ivan1007 написа:Аз не пиша от името на всички и не се чувствам подтиснат![]()
Ще си позволя да цитирам
Естествено проповядващите расизъм и комунизъм не са "виновни" - гарван гарвану око не вадиpumpy написа:, ако не си разбрал до сега, ВСЯКО нещо, което ме прави различен от теб ме прави и невероятно щастлив. Така да се каже, "добре че си ти", та и аз да се чуствам добре
Ти беше зает тогава да се разправяш с жени и ченчаджии. Не, че имаше особен успех, де.agent Ozo написа:Много добре знаеш за кое време говоря, Иване1007.
А личните ти спомени за миналото не ме касаят изобщо. Те са си твой проблем.