Средната заплата достигна 1205 лева

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
pumpy

Re: Средната заплата достигна 1205 лева

Мнение от pumpy »

Както се казва в такъв случай Барух Хашем, че си личи. Иначе щеше да е много жалко да избегнеш "люлката на простотията" и да не си личи. И добре, че някои сте "станали мъже" та да пребъде нацията ни на Балканския полуостров. Аз като не мъж ще допринасям за развитието на други народи.
Изобщо батка, ако не си разбрал до сега, ВСЯКО нещо, което ме прави различен от теб ме прави и невероятно щастлив. Така да се каже, "добре че си ти", та и аз да се чуствам добре :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

pumpy написа:
Ivan1007 написа:
agent Ozo написа:Държиш се като простак, Иване1007, защото ти се ппозволява да го правиш. По мое време не се държеше така. Беше невъзможно. :)
По кое твое време?
Когато ти беше офицерин, член на БКП, беше изключено някой друг да се държи като простак - това беше само ваша привилегия.
Аз в армията не съм бил, не можах да "стана мъж", но и ми е трудно да си представя някой да е правил ози на маймуна пред строя. Или пък точно обратното, понеже са го правили на маймуна, докато е "ставал мъж" и той после да не се мине си го е изкарвал на тези, които е можел да тъпче. Знам ли, армията е непонятно за мен общество.
Армията беше синтезиран израз на обществото.
Най-големите фекалии изплуваха най-отгоре.
Офицерите като правило бяха простаци и не мисля, че е възможно да се променят.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

optics написа:Когато двама спорят, виновен е по-умният.

Повтаряйте си тази мантра когато чувствате че не ви сдържа. Помага. Изпробвано.
Помага на простотията да се шири навсякъде.
Спор с радиоточка не е възможен - само изключване или заглушаване
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

pumpy написа:Както се казва в такъв случай Барух Хашем, че си личи. Иначе щеше да е много жалко да избегнеш "люлката на простотията" и да не си личи. И добре, че някои сте "станали мъже" та да пребъде нацията ни на Балканския полуостров. Аз като не мъж ще допринасям за развитието на други народи.
Изобщо батка, ако не си разбрал до сега, ВСЯКО нещо, което ме прави различен от теб ме прави и невероятно щастлив. Така да се каже, "добре че си ти", та и аз да се чуствам добре :rofl: :rofl: :rofl:

Не бе,не си раэбрал.Каэах,че пак се вэемаш на сериоэно. :lol:
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Ivan1007 написа:
agent Ozo написа:Ти пък имаш най-малкото право да се оплакваш. Устата ти е като отходна яма и грубостите се леят на поразия.
Аз не се оплаквам.
:fubar:
Форумът е игра и всички в него сме актьори. 8)
С тези, които се държат като простаци, се държа като с простаци.
С простаците има няколко възможни начина на поведение
- Избягване на конфликт
- Игнориране
- Отстояване на собственото пространство
- Хумор
- Борба със собственото им оръжие

Първите два са твърде "християнски", а аз не съм християнин 8)
Та затова прилагам другите три.
:tmi:
Твоята дефиниция на "простак" е "някой, който не е съгласен с теб". Докато следваш тази си логика и сипеш лични нападки и целенасочени заяждания, ще бъдеш непрестанно модериран също така "нехристиянски" (и то не само от мен, ако така се заблуждаваш).
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Грешиш. Има много, които не са съгласни с мен и не мисля, че са простаци.
Твоята дефиниция на модериране е използване на правата ти на модератор за справяне с несъгласните с теб, когато когато казват истини, които не ти изнасят.

miteto
Модератор

Мнение от miteto »

С пупми имахме 12 страници дискусия и през цялото време той не беше съгласен с мен. Няма нито едно изтрито или модерирано мнение. Твоите мнения, където не си съгласен с мен също си седят, няма ги само тези пълни с простотии и/или лични нападки.
За моята дефиниция на модериране съм отговорен единствено пред собственика на форума, на теб обяснения не дължа.
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Като при комунизЪма - когато всички са виновни, можеш да накажеш, когото си поискаш.
След това всички мълчат, за да не бъдат наказвани.

miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Няма нужда да пишеш от името на "всички". "Всички" не се оплакват нито получават предупреждения от администратора и модератори - има най-вече един, който сипе цинизми и обиди нон-стоп и в същото време той бил най-подтискания.
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Аз не пиша от името на всички и не се чувствам подтиснат 8)

Ще си позволя да цитирам
pumpy написа:, ако не си разбрал до сега, ВСЯКО нещо, което ме прави различен от теб ме прави и невероятно щастлив. Така да се каже, "добре че си ти", та и аз да се чуствам добре
Естествено проповядващите расизъм и комунизъм не са "виновни" - гарван гарвану око не вади :puke:

miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Досега съм видял само двама да проповядват расизъм. И двамата Ивановци, ако може да се съди от никнейма им. Единия смята, че расите не трябва да се смесват, другия смята че Съри е гето понеже има доста индийци и "чайници" и затова предпочита град с предимно бяло етническо население.
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Ако имаш предвид мен, аз не съм твърдял, че Съри е гето, а че White Rock е гето за подтиснати в азиатското Съри. 8)
Нямам нищо против расата на когото и да било.
Въпрос на културни различия е, че не ми харесва да живея в азиатски град, пък бил той част от метрополитън Ванкувър.
Пропуснал си доста с расизма като например един с никнейм Павел.
Пропуснал си поне един дето е уж против незаконната миграция, а самият той е мигрирал в Канада, заобикаляйки законната процедура.

miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Ivan1007 написа:За какво друго да му завиждам?
Че се е забил в гетото в Съри, където мнозинството са от Южна Азия и Чайника и затова е станал хейтър тръмпанар?
Ivan1007 написа:Ако имаш предвид мен, аз не съм твърдял, че Съри е гето
pumpy

Мнение от pumpy »

Ivan1007 написа:Аз не пиша от името на всички и не се чувствам подтиснат 8)

Ще си позволя да цитирам
pumpy написа:, ако не си разбрал до сега, ВСЯКО нещо, което ме прави различен от теб ме прави и невероятно щастлив. Така да се каже, "добре че си ти", та и аз да се чуствам добре
Естествено проповядващите расизъм и комунизъм не са "виновни" - гарван гарвану око не вади :puke:
И по какъв начин аз станах расиста във вашата дискусия, само защото се различавам от батката ? Това просто не е истина. Аз се различавам от него и много се радвам, че се различавам от него. Би било ужасно ако си приличахме, но понеже расата ни е една и съща, не разбирам как горното се ползва за пример за расизъм ????
Аватар
Pyrelight
Напуснал форума

Мнение от Pyrelight »

agent Ozo написа:Много добре знаеш за кое време говоря, Иване1007.
А личните ти спомени за миналото не ме касаят изобщо. Те са си твой проблем.
Ти беше зает тогава да се разправяш с жени и ченчаджии. Не, че имаше особен успех, де. :rofl:
Гледам не си го гонил! |(
Значи, комплексите ти се възраждат и насочват към нови персони. Мога само да ти съчуствувам! ;(
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''