Защо България не е добро място за живеене

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Pavel M
батката - оригиналът

Re: Защо България не е добро място за живеене

Мнение от Pavel M »

Pyrelight написа:
Pavel M написа: съученика ти не го познавам
пращай адреса да ти изпращам броеницата малко да се терапевтираш бай селф докато все още не са те навестили белите престилки без ръкави и копчета
Toй е аут. Ти си наред. :D
нямам навика да се редя на опашки.обикновенно аз съм отпред и на опашка се редят след мен.така че си избери някой друг

бтв.стоя и си мисля аз не бях ли в игнор листата ти или само си стоя
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Аватар
Pyrelight
Напуснал форума

Мнение от Pyrelight »

Aз нямам игнор листи. :)
Само рециклаж листи, защото съм зелен. :D
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

Pyrelight написа:Aз нямам игнор листи. :)
Само рециклаж листи, защото съм зелен. :D
ОК.Извинявай.Имах напредвид не теб а Бистра.
По някой път с вашата обърканост и аз се обърквам.
Аватар
Pyrelight
Напуснал форума

Мнение от Pyrelight »

A, намерил кой да ми го каже! То не беше Павел, не беше чудо! Ще рече човек, че сте ин лав. :D
Даже и съфорумците се объркват. |(
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

Pyrelight написа:A, намерил кой да ми го каже! То не беше Павел, не беше чудо! Ще рече човек, че сте ин лав. :D
Даже и съфорумците се объркват. |(
е да де.само че аз съм соло райдър и съм си аз,а ти си като туинс и не се крия под шортите на щерю когато нещо не ми изнася
разбийш ли разликата
отделно,че нямам твоята мания някой постоянно да ме следи и преследва за да ми влезе в пижамата
Аватар
Pyrelight
Напуснал форума

Мнение от Pyrelight »

Pavel M написа: е да де.само че аз съм соло райдър и съм си аз,а ти си като туинс и не се крия под шортите на щерю когато нещо не ми изнася
разбийш ли разликата
отделно,че нямам твоята мания някой постоянно да ме следи и преследва за да ми влезе в пижамата
Да разбирам, че жена трудно би те издържала.
Ми не, нямам мания. Само подбор на приятелите. :)
powered by pumpy
Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

Pyrelight написа:
Pavel M написа: е да де.само че аз съм соло райдър и съм си аз,а ти си като туинс и не се крия под шортите на щерю когато нещо не ми изнася
разбийш ли разликата
Да разбирам, че жена трудно би те издържала.
Ми не, нямам мания. Само подбор на приятелите. :)
що,теб жена ти издържа ли те или ти си основния приход на доходи в семейството

да се направя малко и аз на луд :lol:
prace

Мнение от prace »

Pavel M написа:
Pyrelight написа:E, ти нали си на сигурно ...в Булгаристан. Дори и без канадска пенсия, ще оцелееш някакси. ;)
Pavel M написа: е добре де,разбрахме...както и Павел те споменава в поста си :lol:
Кой е тоя Павел? Ти не си ли Павел?
I'm really confused :D

Щерьо на български език държавата ни се нарича България,на английски Булгериа,на френски Булгари,на турски Булгаристан.
ти я нарече с турското и наименование Булгаристан което автоматично ме вкара в хипотезата ,че вашето семейство е с турско самосъзнание и турски корен защото няма нищо лошо и обидно да си турчин,италианец или поляк.това ти е националноста,такъв си и с това трябва да се гордееш.
лошото и обидното е да се срамуваш от произхода си като си смениш името и от Шукри да се преименуваш на Щерю и от Басри на Бистра
то май и двете турски имена се носят от лица само от мъжки пол,ама аз с вашите превъплащения тука съвсем се обърках кой мъжа,кой жената за това ще я карам по уни секс.то и без друго в турския език определителен член за женски пол няма
та по тоя повод на тебе и на негу имам огромното желание да ви направя един традиционен за вашата нация и култура подарък във връзка с наближаващия наш празник коледа една прекрасна броеница,подходяща за всички полове и вкусове
и за да няма сърдити съм избрал да е нещо уни секс дето може да си го менкате и да си го ползвате взаимно и поотделно.
подарявам ви от все сърце един unisex anal rosary ,
само ми пратете адрес на лични на който да ви го изпратя

весела коледа и честита нова година :rofl:
:y: :y: :y:
Това е прекалено сложен постинг за помакиня, а и тя не празнува Коледа предполагам.....
speedy

Мнение от speedy »

За пишман-лингвистите - "стан" не идва от турски, а от персийски и е дума от индо-европейски произход. Има общи корени с бългаското "стан" (лагер), английските "stand", "state", германското "Stadt"...

Така че почвайте съчиненията наново.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

speedy написа:За пишман-лингвистите - "стан" не идва от турски, а от персийски и е дума от индо-европейски произход. Има общи корени с бългаското "стан" (лагер), английските "stand", "state", германското "Stadt"...

Ми аз не видях някой да е говорил за произхода на "стан"? Батето написа, че България на турски е "Булгаристан" и това е абсолютно вярно.
speedy

Мнение от speedy »

miteto написа:
speedy написа:За пишман-лингвистите - "стан" не идва от турски, а от персийски и е дума от индо-европейски произход. Има общи корени с бългаското "стан" (лагер), английските "stand", "state", германското "Stadt"...

Ми аз не видях някой да е говорил за произхода на "стан"? Батето написа, че България на турски е "Булгаристан" и това е абсолютно вярно.
Да де, ама оттам почват хипотезите и свободните съчинения :D
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

Ха ха, Спомням си навремето некъв арабин в Торонто като му казах от къде съм и коментара му беше. "Ah, OK. You are from Bulgaria"
За момент помислих че се бъзика.. Нямах и представа че това е произношението на България в доста от мюсулманските държави.

П.С.
Забелязах че филтъра променя Булгаристан в България когато е изписано на латиница..
Последно промяна от ivandaman на Сря Дек 20, 2017 5:23 pm, променено общо 1 път.
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

Батката много хитро рециклира използвани подаръци
Аватар
Pyrelight
Напуснал форума

Мнение от Pyrelight »

prace написа: Това е прекалено сложен постинг за помакиня, а и тя не празнува Коледа предполагам.....
Прасе, питай Озо на лични шефът му от какъв произход е? :lol:
A Koледа празнувам, както всички българи. Тази година на масата ни ще има и един католик, но това какъв е няма никакво значение, щом прави щастлив член от моето семейство. :)