Pavel M написа:
съученика ти не го познавам
пращай адреса да ти изпращам броеницата малко да се терапевтираш бай селф докато все още не са те навестили белите престилки без ръкави и копчета
Toй е аут. Ти си наред.
нямам навика да се редя на опашки.обикновенно аз съм отпред и на опашка се редят след мен.така че си избери някой друг
бтв.стоя и си мисля аз не бях ли в игнор листата ти или само си стоя
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Aз нямам игнор листи.
Само рециклаж листи, защото съм зелен.
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
A, намерил кой да ми го каже! То не беше Павел, не беше чудо! Ще рече човек, че сте ин лав.
Даже и съфорумците се объркват.
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
Pyrelight написа:A, намерил кой да ми го каже! То не беше Павел, не беше чудо! Ще рече човек, че сте ин лав.
Даже и съфорумците се объркват.
е да де.само че аз съм соло райдър и съм си аз,а ти си като туинс и не се крия под шортите на щерю когато нещо не ми изнася
разбийш ли разликата
отделно,че нямам твоята мания някой постоянно да ме следи и преследва за да ми влезе в пижамата
Pavel M написа:
е да де.само че аз съм соло райдър и съм си аз,а ти си като туинс и не се крия под шортите на щерю когато нещо не ми изнася
разбийш ли разликата
отделно,че нямам твоята мания някой постоянно да ме следи и преследва за да ми влезе в пижамата
Да разбирам, че жена трудно би те издържала.
Ми не, нямам мания. Само подбор на приятелите.
powered by pumpy
Pavel M написа:
разбийш ли разликата
Да разбирам, че жена трудно би те издържала.
Ми не, нямам мания. Само подбор на приятелите.
що,теб жена ти издържа ли те или ти си основния приход на доходи в семейството
да се направя малко и аз на луд
Pyrelight написа:E, ти нали си на сигурно ...в Булгаристан. Дори и без канадска пенсия, ще оцелееш някакси.
Pavel M написа:
е добре де,разбрахме...както и Павел те споменава в поста си
Кой е тоя Павел? Ти не си ли Павел?
I'm really confused
Щерьо на български език държавата ни се нарича България,на английски Булгериа,на френски Булгари,на турски Булгаристан.
ти я нарече с турското и наименование Булгаристан което автоматично ме вкара в хипотезата ,че вашето семейство е с турско самосъзнание и турски корен защото няма нищо лошо и обидно да си турчин,италианец или поляк.това ти е националноста,такъв си и с това трябва да се гордееш.
лошото и обидното е да се срамуваш от произхода си като си смениш името и от Шукри да се преименуваш на Щерю и от Басри на Бистра
то май и двете турски имена се носят от лица само от мъжки пол,ама аз с вашите превъплащения тука съвсем се обърках кой мъжа,кой жената за това ще я карам по уни секс.то и без друго в турския език определителен член за женски пол няма
та по тоя повод на тебе и на негу имам огромното желание да ви направя един традиционен за вашата нация и култура подарък във връзка с наближаващия наш празник коледа една прекрасна броеница,подходяща за всички полове и вкусове
и за да няма сърдити съм избрал да е нещо уни секс дето може да си го менкате и да си го ползвате взаимно и поотделно.
подарявам ви от все сърце един unisex anal rosary ,
само ми пратете адрес на лични на който да ви го изпратя
весела коледа и честита нова година
Това е прекалено сложен постинг за помакиня, а и тя не празнува Коледа предполагам.....
За пишман-лингвистите - "стан" не идва от турски, а от персийски и е дума от индо-европейски произход. Има общи корени с бългаското "стан" (лагер), английските "stand", "state", германското "Stadt"...
Така че почвайте съчиненията наново.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
speedy написа:За пишман-лингвистите - "стан" не идва от турски, а от персийски и е дума от индо-европейски произход. Има общи корени с бългаското "стан" (лагер), английските "stand", "state", германското "Stadt"...
Ми аз не видях някой да е говорил за произхода на "стан"? Батето написа, че България на турски е "Булгаристан" и това е абсолютно вярно.
speedy написа:За пишман-лингвистите - "стан" не идва от турски, а от персийски и е дума от индо-европейски произход. Има общи корени с бългаското "стан" (лагер), английските "stand", "state", германското "Stadt"...
Ми аз не видях някой да е говорил за произхода на "стан"? Батето написа, че България на турски е "Булгаристан" и това е абсолютно вярно.
Да де, ама оттам почват хипотезите и свободните съчинения
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Ха ха, Спомням си навремето некъв арабин в Торонто като му казах от къде съм и коментара му беше. "Ah, OK. You are from Bulgaria"
За момент помислих че се бъзика.. Нямах и представа че това е произношението на България в доста от мюсулманските държави.
П.С.
Забелязах че филтъра променя Булгаристан в България когато е изписано на латиница..
Последно промяна от ivandaman на Сря Дек 20, 2017 5:23 pm, променено общо 1 път.
Това е прекалено сложен постинг за помакиня, а и тя не празнува Коледа предполагам.....
Прасе, питай Озо на лични шефът му от какъв произход е?
A Koледа празнувам, както всички българи. Тази година на масата ни ще има и един католик, но това какъв е няма никакво значение, щом прави щастлив член от моето семейство.