Нали?Павел написа:Колата е японска и то Хонда, което автоматично изключва механичен проблем.
Те в сервизите на Honda/Acura само масла, накладки и гуми знаят как да сменят. За дефекти не са чували. Те са "изключени".

Нали?Павел написа:Колата е японска и то Хонда, което автоматично изключва механичен проблем.
Оказа се прав - днес проверих в 3 Хонда дилъри, навсякъде механиците ми казаха, че в 90% от случаите се занимават с отстраняване на фабрични дефекти и само 10% от работата им е да сменят масла и накладкиablood написа:Нали?Павел написа:Колата е японска и то Хонда, което автоматично изключва механичен проблем.
Те в сервизите на Honda/Acura само масла, накладки и гуми знаят как да сменят. За дефекти не са чували. Те са "изключени".
While waiting for trial, Parent — who had 63 prior driving convictions — was arrested again on the second anniversary of his fatal hit and run. This time, he was going 105 km/hr in a 60 km/hr zone.
Parent’s statutory release date is January of next year, but his sister is worried he could take another life. And while Parent will be facing a 12-year driving ban, in the past that has not stopped him from getting behind the wheel–among the 63 previous driving offences, five of them were for driving while suspended.
Ако няма невинни пострадали, нямам нищо против, така вършат част от работата на полицията.ivandaman написа:... в Съри и Делта са регистрирани над 30 престрелки между банди...
Ехее, ти явно наистина не знаеш накъде си тръгналаЛина Иванова написа:Толкова ме е яд , че не намирам думи да се изкажа.
Като че ли България е пълна с "бизнесмени", но на почти всички такива бизнесът им е свързан с дребни далавери, някакви измами и безброи врътки, предимно да заобиколят някое правило, закон или ограничение. И този манталитет най-ярко се откроява на пътя.
Днес влезнах в квартала около 18ч, карайки с 40км/ч. отзад шофьора бибиткаше и ме натискаше, най-вероятно и псуваше, съдейки по мимиките му. Нямаше възможност да ме изпревари и му се наложи да кара с 40 в квартала, по време в което всички деца играят навън.
Няма ден от тази седмица без смъртен случай на пътя
Понеделник - загинал моторист
Вторник- прегазено едногодишно бебе
Сряда- прегазен пешеходец
Четвъртък - две деца на мястото, от четири бутнати по време на гонки и т.н
Не всички, но масата показва манталитет на дребен далавераджия........ или както сами се наричат "бизнесмени"
Това горноте е мнение на мухата, не общовалидно правило. Аз нито съм плащал за дрехи и униформи, нито съм работил безплатно, но всеки както си го можеmyhata II написа:......ще те карат да им плащаш за униформи и обуща с които ще работиш за тях , ако не си чувал за „доброволен труд” за да заапеш прочутия канадски опит за да си намериш що годе някоя свястна работа...
Проблема Е, че ще почнеш да правиш компромиси със самата теб и ще почнеш да се унижаваш със "просташки работи", за които не си и чувала в България, а това ще те доведе до прочутата крилата фраза на Маркс, която и в ден днешен си важи със пълна сила :Лина Иванова написа:Аз не мога да споря по въпроса повдигнат от Myhata, нямам нито опит нито наблюдения върху борбата за оцеляване в Канада. Чета Welcome to Canada и Discover Canada, както и тук та поне малко да се запозная с неизвестното. Но ми направи впечатление, че по каквато и тема да напиша коментар се намира съфорумник да обърне темата и да наблегне на това как ме очаква само някаква нископлатена и ужасна работа. Дори да се наложи с нискоквалифициран труд да се издържам първите години там не виждам къде е проблемът, след като честно ще изхранвам децата си.
И накрая обиждаtonny написа:Лина Иванова, самия факт, че си се регистрирала в този форум и си тръгнала да имигрираш означава, че тук не ти харесва и такива черни хроники като тази, която си цитирала, ще ти се набиват все повече и повече и дори дребните неща ще те дразнят...
Не го слушай myhata II, понякога си мисля, че и той самия не се слуша ама ко да праиш, форум, всеки има право да говори глупости.
Абсолютно вярноtonny написа:Лина Иванова, самия факт, че си се регистрирала в този форум и си тръгнала да имигрираш означава, че тук не ти харесва и такива черни хроники като тази, която си цитирала, ще ти се набиват все повече и повече и дори дребните неща ще те дразнят...
Не го слушай myhata II, понякога си мисля, че и той самия не се слуша ама ко да праиш, форум, всеки има право да говори глупости.
Точно така, бай ти Тони ще ти го подаде !Лина Иванова написа:Абсолютно вярноtonny написа:Лина Иванова, самия факт, че си се регистрирала в този форум и си тръгнала да имигрираш означава, че тук не ти харесва и такива черни хроники като тази, която си цитирала, ще ти се набиват все повече и повече и дори дребните неща ще те дразнят...