frenski ezik

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
galin
Обратна връзка:

frenski ezik

Мнение от galin »

Molia niakoi da kaze do kakwo niwo triabwa da se znae frenskia za interwuto?
Аватар
Bydi
Обратна връзка:

Мнение от Bydi »

7- mo nivo te ustroiva. Kysmet!
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Въпросът не може да получи еднозначен отговор. Зависи от общата оценка на кандидатурата ти. Разбира се най-добрия вариант е да говориш перфектно, но щом питаш, значи по всяка вероятност започваш от нулата. По принцип за около 7-8 месеца със сериозна подготовка може да постигнеш едно добро ниво, да разбираш въпросите и да скалъпваш някакви отговори. Може и по-вече да напреднеш , то си зависи от човека естествено. Но не си поставяй за цел определено ниво, а си постави за цел да научиш езика изобщо, да можеш да разговаряш свободно, да изпитваш удоволствие от контактуването и владеенето на един чужд език. Успех! :beer: :D
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
LaRue

Re: frenski ezik

Мнение от LaRue »

galin написа:Molia niakoi da kaze do kakwo niwo triabwa da se znae frenskia za interwuto?
Като на изпит, най-трудно се пише 3, но пък продължаваш.
Колкото по-голямо ниво имаш, толкова по-лесно минаваш.
Успех!!!!
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
bate Many

Мнение от bate Many »

Zdrasti galyn !!!
Spored men nivoto na vladeene na Frenski ne e nai-vajnoto ne6to v kandidaturata .Pri men i saprugata mi nivata sa 4/4 za men kato vtori kandidat i 6/5 za neia kato vode6t .Ako po drugite pokazateli si dobre tezi niva biha ti svar6ili rabota.Oshte pove4e ako zapo4vash ot 0 tova sa realno postigimi niva .Nie zapo4nahme ot nulata mesets April i sega ve4e sme gi dostignali blagodarenie na nashata u4itelka.Imame oshte malko vreme tui kato na 01.12.04 sme na interviu ot 09:00 h .Ako ti triabva u4itelka mi pishi shte ti dam koordinatite i .Mnogo e svestna i ne vzima skapo . Pogelavam ti USPEH :wink:
bear

Мнение от bear »

VAPROS kam Bate Many: 6te ti bada mn. blagodarna, ako mi dade6 koordinatite na u4itelkata po frenski..... imam nujda ot dobar i opiten u4itel, koito podgotvia za tezi untervuta..... Blagodaria predvaritelno!!!
bate Many

Мнение от bate Many »

Zdasti Bear !!!
Tui kato i az popadnah na moiata u4itelka v tozi forum (za koeto sam mnogo blagodaren ) shte ti otgovoria s udovolstvie . Tq se kazva Petia Nedeva tel: 02/945-67-92 i GSM 0886/343-255 .Obadi i se i .Mnogo e to4na i e v 4as sas vsi4ko otnosno interviutata. Pogelavam ti Uspeh :thumbsup:
Аватар
avve
Обратна връзка:

здрасти!

Мнение от avve »

можеш да си сметнеш колко точки горе долу ще те удовлетворяват за френския на този линк
http://www.canlii.org/qc/laws/regu/i-0. ... whole.html
от там сам да прецениш колко време за учене имаш и какво ниво да пишеш! смятай и преценявай! всеки случай не се изсилвай, защото звънят по телефона и проверяват!
успех :D
Заключено