frenski ezik
- galin
- Обратна връзка:
frenski ezik
Molia niakoi da kaze do kakwo niwo triabwa da se znae frenskia za interwuto?
Въпросът не може да получи еднозначен отговор. Зависи от общата оценка на кандидатурата ти. Разбира се най-добрия вариант е да говориш перфектно, но щом питаш, значи по всяка вероятност започваш от нулата. По принцип за около 7-8 месеца със сериозна подготовка може да постигнеш едно добро ниво, да разбираш въпросите и да скалъпваш някакви отговори. Може и по-вече да напреднеш , то си зависи от човека естествено. Но не си поставяй за цел определено ниво, а си постави за цел да научиш езика изобщо, да можеш да разговаряш свободно, да изпитваш удоволствие от контактуването и владеенето на един чужд език. Успех!

За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
-
Re: frenski ezik
Като на изпит, най-трудно се пише 3, но пък продължаваш.galin написа:Molia niakoi da kaze do kakwo niwo triabwa da se znae frenskia za interwuto?
Колкото по-голямо ниво имаш, толкова по-лесно минаваш.
Успех!!!!
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

This Account Has Been Suspended

-
Zdrasti galyn !!!
Spored men nivoto na vladeene na Frenski ne e nai-vajnoto ne6to v kandidaturata .Pri men i saprugata mi nivata sa 4/4 za men kato vtori kandidat i 6/5 za neia kato vode6t .Ako po drugite pokazateli si dobre tezi niva biha ti svar6ili rabota.Oshte pove4e ako zapo4vash ot 0 tova sa realno postigimi niva .Nie zapo4nahme ot nulata mesets April i sega ve4e sme gi dostignali blagodarenie na nashata u4itelka.Imame oshte malko vreme tui kato na 01.12.04 sme na interviu ot 09:00 h .Ako ti triabva u4itelka mi pishi shte ti dam koordinatite i .Mnogo e svestna i ne vzima skapo . Pogelavam ti USPEH
Spored men nivoto na vladeene na Frenski ne e nai-vajnoto ne6to v kandidaturata .Pri men i saprugata mi nivata sa 4/4 za men kato vtori kandidat i 6/5 za neia kato vode6t .Ako po drugite pokazateli si dobre tezi niva biha ti svar6ili rabota.Oshte pove4e ako zapo4vash ot 0 tova sa realno postigimi niva .Nie zapo4nahme ot nulata mesets April i sega ve4e sme gi dostignali blagodarenie na nashata u4itelka.Imame oshte malko vreme tui kato na 01.12.04 sme na interviu ot 09:00 h .Ako ti triabva u4itelka mi pishi shte ti dam koordinatite i .Mnogo e svestna i ne vzima skapo . Pogelavam ti USPEH

- avve
- Обратна връзка:
здрасти!
можеш да си сметнеш колко точки горе долу ще те удовлетворяват за френския на този линк
http://www.canlii.org/qc/laws/regu/i-0. ... whole.html
от там сам да прецениш колко време за учене имаш и какво ниво да пишеш! смятай и преценявай! всеки случай не се изсилвай, защото звънят по телефона и проверяват!
успех
http://www.canlii.org/qc/laws/regu/i-0. ... whole.html
от там сам да прецениш колко време за учене имаш и какво ниво да пишеш! смятай и преценявай! всеки случай не се изсилвай, защото звънят по телефона и проверяват!
успех