7George написа:Като вземат някой ден да ги взривяват тия бетони, трябва да вземат пример от американците в Ню-Йорк, ама някак си без толкова много прах да стане...

Оххх корема ме заболя от смях. Направо къртиш мивки!
7George написа:Като вземат някой ден да ги взривяват тия бетони, трябва да вземат пример от американците в Ню-Йорк, ама някак си без толкова много прах да стане...
А аз като си сложа тъмните очила виждам едни младежи, седнали един в друг, да се натискат и по всяка вероятност лепят цифки. Не ми е под ръка лупата за да разбера, дали младежа натиска собственото си гадже или чуждо.7George написа:Хубава, цветна майсторска нощна картинка!Но какво се крие зад нея. Аз виждам един младеж, оставил гаджето си в хладната октомврийска вечер и отишъл на другия край на балкона или покрива да снима незавършения строеж в дясно. И трябват ли и хай-райзи на една държава със застаряващо и намаляващо население? Не могат ли всички там да работят и живеят на едно ниво, а ще трябва да се скупчват в тия все още празни билдинги? Хотели.., ама аз ги предпочитам примерно тип бунгалца с алейки и палми между тях. Не знам, сирийските бежанци, ако ги вържат там, дали ще стоят в тях. Та, всичко това ми се вижда едно недоразумение и разрушаването им ще дойде много скоро на дневен ред. Дали по съвременни технологии или ромите с едни големи чукове ще ги замлатят срещу обещание за бетонното желязо в тях...
На него това му е елегантния и заобиколен начин да запита "кажете ми сега как да емигрирам" и да не му е първото мнение в тоя форум...ако бях SFBG82, щях отдавна да се откажа от пропаганда и агитация ин вейн
Ами ти свалял ли си ги?Павел написа: А аз като си сложа тъмните очила
optics написа:Снимката е HDR от 5 кадъра и почти не-пресолена, както обикновено се случва с подобни. Покрива вярно е грозен, можело да мръдне напред чак до ъгъла и така да остане само далечната гледка.
Що се отнася до сфбг, той умора няма
Започват го Януари, 2014, т.е. след 2 месеца.pumpy написа:Колко красиво са стилизирани панелките наоколо. Просто се чудиш къде се намираш. Аз си купувам апартаментче там веднага, само да го завършат някой ден.......