High-rises в България

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: High-rises в България

Мнение от Bistra »

Коничиуа, ハエ目 - Сан! 8)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Daisy2

Мнение от Daisy2 »

optics написа:Избутването (постепенно през годините) на традиционния "празник" от западен такъв.
Това имах предвид.
Отново - мен не ме засяга и няма да споря, но мисля че е така.
А - тук съм напълно съгласна с теб :) Не съм запъната, просто като съм убедена, че знам нещо, съм малко упорита :lol:

Сериозно - тук си прав. Лошо-хубаво, това е.
apple

Мнение от apple »

Bistra написа:
optics написа:Стой та гледай Валентин или Зарезан...
Какво пък си се вторачил в този Валентин??? Ние пък не сме празнували Зарезан никогаш. Защо трябва да има празник, на който българинът да се нареже като мотика (отдавна не се зарязват лозя, щото)? То не, че не го прави и по всяко друго време, ама все пак? |(
Валентин също не празнуваме. За хора, които се обичат не е нужен специален празник за да си го засвидетелствуват, но поне използуваме повода да си обновим играчките от секс-шопа. :D
Да бе да, той само българина си има ден за нарязване. Я ела да видиш какво става тук на Saint Patrick`s Day. У кебешко нали сте нафранкофончени може и да не го празнуват масово, но тук сякаш всички са с ирландско потекло като дойде този ден. А повода е всъщност повсеместнотот натряскване, повръщане, безразборен секс и побойща като ефект след това. При това като се нашмъркат малко и с нещо в добавка и стой та гледай. И ако си по това време на улицата и не носиш нещо зелено си отнасяш псувнята като нищо, а ако се отваряш насреща и търкала може. Къде по приятен е нашенския ритуал като те срещнат подпили на улицата на Зарезан да ти надянат венец от лозови пръчки и да те почерпят с домашно производство. А я вижте тук как се празнува по канадски аналога на нашенския празник... Първо с всенародна манифестация ала бай тошовски стил http://www.youtube.com/watch?v=R5jTUxxkkOM" и после започват да се пълнят пъбовете и да се консумира здраво, включват на смукач яко http://www.youtube.com/watch?v=-kjb3B1wy9I" и като мръкне и се наквасят достатъчно отиваме на тази фаза http://www.youtube.com/watch?v=-t3I7PJulm8"
А тези "сладури" като поздрав специално за мадам Бистра интелектуалката и ценителката на мъжките прелести. :lol: http://www.youtube.com/watch?v=f_dip2dBbgw"
Така, че пияндурски поводи за масово накъркване навсякъде по света се намират /без света на арабелите, разбира се/ и даже са културно обусловени така да се каже, че и религиозно даже! Хайде наздраве по случая! :drinks:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Ей, апле, ама тая сграда в първото клипче на 31-вата секунда страшна, бре!... "Royal Ontario museum"
Toчно като за темата High-rises в България. ;)
Остава момчето с флашката утре да извади една такава на 3D в София и всичко ще е ОК! :y:
Няма да се впечатляваме от двама-трима пенсионера, я, дето се прибират по светло за да не бъдат пребити от пияни цигани! :lol:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
newcomer

Мнение от newcomer »

apple написа:
Bistra написа:
optics написа:Стой та гледай Валентин или Зарезан...
Какво пък си се вторачил в този Валентин??? Ние пък не сме празнували Зарезан никогаш. Защо трябва да има празник, на който българинът да се нареже като мотика (отдавна не се зарязват лозя, щото)? То не, че не го прави и по всяко друго време, ама все пак? |(
Валентин също не празнуваме. За хора, които се обичат не е нужен специален празник за да си го засвидетелствуват, но поне използуваме повода да си обновим играчките от секс-шопа. :D
Да бе да, той само българина си има ден за нарязване. Я ела да видиш какво става тук на Saint Patrick`s Day. У кебешко нали сте нафранкофончени може и да не го празнуват масово, но тук сякаш всички са с ирландско потекло като дойде този ден. А повода е всъщност повсеместнотот натряскване, повръщане, безразборен секс и побойща като ефект след това. При това като се нашмъркат малко и с нещо в добавка и стой та гледай. И ако си по това време на улицата и не носиш нещо зелено си отнасяш псувнята като нищо, а ако се отваряш насреща и търкала може. Къде по приятен е нашенския ритуал като те срещнат подпили на улицата на Зарезан да ти надянат венец от лозови пръчки и да те почерпят с домашно производство. А я вижте тук как се празнува по канадски аналога на нашенския празник... Първо с всенародна манифестация ала бай тошовски стил http://www.youtube.com/watch?v=R5jTUxxkkOM" и после започват да се пълнят пъбовете и да се консумира здраво, включват на смукач яко http://www.youtube.com/watch?v=-kjb3B1wy9I" и като мръкне и се наквасят достатъчно отиваме на тази фаза http://www.youtube.com/watch?v=-t3I7PJulm8"
А тези "сладури" като поздрав специално за мадам Бистра интелектуалката и ценителката на мъжките прелести. :lol: http://www.youtube.com/watch?v=f_dip2dBbgw"
Така, че пияндурски поводи за масово накъркване навсякъде по света се намират /без света на арабелите, разбира се/ и даже са културно обусловени така да се каже, че и религиозно даже! Хайде наздраве по случая! :drinks:

ми то и в кебешко сейнт патркс дей си е най якия празник,даже по як и от гей парада
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

Кулата на България мол.

Снимка: Pressian
Дата: 24 Февруари 2013

Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

SFBG82 написа:Кулата на България мол.
Де я ? Не виждам никаква кула. :D
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

roumensp написа:Де я ? Не виждам никаква кула. :D
E, отстрани, де - 8 етажното стърчило на колони и плочи, предполагам.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Bistra написа:
Мерси за обяснението, аз мислех че това е шоколадов донът.
Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

Bistra написа:
13 етаж от 20 (84 m).

Image: bojo6666

Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

утепАло се !
Бабичките с пенсии от 100 лева, като видят тия кули и няма нужда да ядЪт.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

От модератора:
Снимките да не надвишават 600 пиксела. Използвай .
Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

Снимка (iuziud) от Капитал Форт:

Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

Millennium Center, Sofia (32 fl, 121m)

Изображение

Изображение