High-rises в България
- Bistra
- Напуснал форума
Re: High-rises в България
Коничиуа, ハエ目 - Сан! 

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

А - тук съм напълно съгласна с тебoptics написа:Избутването (постепенно през годините) на традиционния "празник" от западен такъв.
Това имах предвид.
Отново - мен не ме засяга и няма да споря, но мисля че е така.

Сериозно - тук си прав. Лошо-хубаво, това е.
Да бе да, той само българина си има ден за нарязване. Я ела да видиш какво става тук на Saint Patrick`s Day. У кебешко нали сте нафранкофончени може и да не го празнуват масово, но тук сякаш всички са с ирландско потекло като дойде този ден. А повода е всъщност повсеместнотот натряскване, повръщане, безразборен секс и побойща като ефект след това. При това като се нашмъркат малко и с нещо в добавка и стой та гледай. И ако си по това време на улицата и не носиш нещо зелено си отнасяш псувнята като нищо, а ако се отваряш насреща и търкала може. Къде по приятен е нашенския ритуал като те срещнат подпили на улицата на Зарезан да ти надянат венец от лозови пръчки и да те почерпят с домашно производство. А я вижте тук как се празнува по канадски аналога на нашенския празник... Първо с всенародна манифестация ала бай тошовски стил http://www.youtube.com/watch?v=R5jTUxxkkOM" и после започват да се пълнят пъбовете и да се консумира здраво, включват на смукач яко http://www.youtube.com/watch?v=-kjb3B1wy9I" и като мръкне и се наквасят достатъчно отиваме на тази фаза http://www.youtube.com/watch?v=-t3I7PJulm8"Bistra написа:Какво пък си се вторачил в този Валентин??? Ние пък не сме празнували Зарезан никогаш. Защо трябва да има празник, на който българинът да се нареже като мотика (отдавна не се зарязват лозя, щото)? То не, че не го прави и по всяко друго време, ама все пак?optics написа:Стой та гледай Валентин или Зарезан...![]()
Валентин също не празнуваме. За хора, които се обичат не е нужен специален празник за да си го засвидетелствуват, но поне използуваме повода да си обновим играчките от секс-шопа.
А тези "сладури" като поздрав специално за мадам Бистра интелектуалката и ценителката на мъжките прелести.

Така, че пияндурски поводи за масово накъркване навсякъде по света се намират /без света на арабелите, разбира се/ и даже са културно обусловени така да се каже, че и религиозно даже! Хайде наздраве по случая!

- Bistra
- Напуснал форума
Ей, апле, ама тая сграда в първото клипче на 31-вата секунда страшна, бре!... "Royal Ontario museum"
Toчно като за темата High-rises в България.
Остава момчето с флашката утре да извади една такава на 3D в София и всичко ще е ОК!
Няма да се впечатляваме от двама-трима пенсионера, я, дето се прибират по светло за да не бъдат пребити от пияни цигани!
Toчно като за темата High-rises в България.

Остава момчето с флашката утре да извади една такава на 3D в София и всичко ще е ОК!

Няма да се впечатляваме от двама-трима пенсионера, я, дето се прибират по светло за да не бъдат пребити от пияни цигани!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

apple написа:Да бе да, той само българина си има ден за нарязване. Я ела да видиш какво става тук на Saint Patrick`s Day. У кебешко нали сте нафранкофончени може и да не го празнуват масово, но тук сякаш всички са с ирландско потекло като дойде този ден. А повода е всъщност повсеместнотот натряскване, повръщане, безразборен секс и побойща като ефект след това. При това като се нашмъркат малко и с нещо в добавка и стой та гледай. И ако си по това време на улицата и не носиш нещо зелено си отнасяш псувнята като нищо, а ако се отваряш насреща и търкала може. Къде по приятен е нашенския ритуал като те срещнат подпили на улицата на Зарезан да ти надянат венец от лозови пръчки и да те почерпят с домашно производство. А я вижте тук как се празнува по канадски аналога на нашенския празник... Първо с всенародна манифестация ала бай тошовски стил http://www.youtube.com/watch?v=R5jTUxxkkOM" и после започват да се пълнят пъбовете и да се консумира здраво, включват на смукач яко http://www.youtube.com/watch?v=-kjb3B1wy9I" и като мръкне и се наквасят достатъчно отиваме на тази фаза http://www.youtube.com/watch?v=-t3I7PJulm8"Bistra написа:Какво пък си се вторачил в този Валентин??? Ние пък не сме празнували Зарезан никогаш. Защо трябва да има празник, на който българинът да се нареже като мотика (отдавна не се зарязват лозя, щото)? То не, че не го прави и по всяко друго време, ама все пак?optics написа:Стой та гледай Валентин или Зарезан...![]()
Валентин също не празнуваме. За хора, които се обичат не е нужен специален празник за да си го засвидетелствуват, но поне използуваме повода да си обновим играчките от секс-шопа.
А тези "сладури" като поздрав специално за мадам Бистра интелектуалката и ценителката на мъжките прелести.http://www.youtube.com/watch?v=f_dip2dBbgw"
Така, че пияндурски поводи за масово накъркване навсякъде по света се намират /без света на арабелите, разбира се/ и даже са културно обусловени така да се каже, че и религиозно даже! Хайде наздраве по случая!
ми то и в кебешко сейнт патркс дей си е най якия празник,даже по як и от гей парада
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Кулата на България мол.
Снимка: Pressian
Дата: 24 Февруари 2013

Снимка: Pressian
Дата: 24 Февруари 2013

- roumensp
Де я ? Не виждам никаква кула.SFBG82 написа:Кулата на България мол.

- Bistra
- Напуснал форума
E, отстрани, де - 8 етажното стърчило на колони и плочи, предполагам.roumensp написа:Де я ? Не виждам никаква кула.

- roumensp
Мерси за обяснението, аз мислех че това е шоколадов донът.Bistra написа:E, отстрани, де - 8 етажното стърчило на колони и плочи, предполагам.roumensp написа:Де я ? Не виждам никаква кула.
13 етаж от 20 (84 m).Bistra написа:E, отстрани, де - 8 етажното стърчило на колони и плочи, предполагам.roumensp написа:Де я ? Не виждам никаква кула.
Image: bojo6666

- optics
- Модератор
утепАло се !
Бабичките с пенсии от 100 лева, като видят тия кули и няма нужда да ядЪт.
Бабичките с пенсии от 100 лева, като видят тия кули и няма нужда да ядЪт.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel

От модератора:
Снимките да не надвишават 600 пиксела. Използвай
Снимка (iuziud) от Капитал Форт:

Millennium Center, Sofia (32 fl, 121m)

(thanks to Borislav9)

(thanks to AutoCastro)

(thanks to Borislav9)

(thanks to AutoCastro)