Кой ще управлява след изборите в България ?

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината

Кой ще управлява след изборите в България ?

Пак ГЕРБ самостоятелно
13
38%
ГЕРБ в коалиция
10
29%
Коалиция без ГЕРБ доминирана от БСП
2
6%
Друго (напишете в темата какво)
9
26%

Общо гласове: 34
Аватар
anxeli

Re: Кой ще управлява след изборите в България ?

Мнение от anxeli »

Тази статия е много гадна. Напоследък много се извъдиха и все разправят колко е тъп народа и как те са поне една идея над тези неща. От уважение към тези които са на улицата аз няма да пророкувам.
Циганите - на Сатурн !
Аватар
c200

Мнение от c200 »

За всеки избирател, който не е много тъп, има 2 алтернативи (което е двойно повече от обичайното) - Бойко и Командира. Другото е от лукаваго :)
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Съгласна съм с анксели, че статията е гадна по отношение на обикновените хорица.Не без основание обаче, защото по протестите се срещат и такива елементи.
"
Преди поне имаше политическа сила, която да поведе протестиращите.
Сега всичко е хаотично за съжаление.
Заради това и аз смятам, че нищо няма да се промени. Жалко заради наистина мизерстващите, а те не са никак малко. :(
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:Съгласна съм с анксели, че статията е гадна по отношение на обикновените хорица.Не без основание обаче, защото по протестите се срещат и такива елементи.
"
Заради това и аз смятам, че нищо няма да се промени. Жалко заради наистина мизерстващите, а те не са никак малко. :(
Всичко се ПРОМЕНИ !!!!
България вече е друга !!!!
Всички сме заедно и всички искаме промяна !!!!
Дадохме 1 седмица на плевела да се стегне ,ако ли не и неговата оставка !!!
Вече няма лабаво :rock:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
apple

Мнение от apple »

myhata II написа:
Bistra написа:Съгласна съм с анксели, че статията е гадна по отношение на обикновените хорица.Не без основание обаче, защото по протестите се срещат и такива елементи.
"
Всичко се ПРОМЕНИ !!!!
България вече е друга !!!!
Всички сме заедно и всички искаме промяна !!!!
Дадохме 1 седмица на плевела да се стегне ,ако ли не и неговата оставка !!!
Вече няма лабаво :rock:
Е какво да се стяга Ревналиев? Ми той с жена си не може да се оправи, пък ти искаш цял народ да води! Как да стане? Да не говорим, че предимно представителната функция, която конституционно му е определена означава само едно - политически манекен! Ама сега модната линия ГЕРБ като не е актуална какво да рекламира човека? :?:
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

myhata II написа:Дадохме 1 седмица на плевела да се стегне, ако ли не и неговата оставка !!!
:clap:
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"

powered by Optics
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

anxeli написа:
Тази статия е много гадна. Напоследък много се извъдиха и все разправят колко е тъп народа и как те са поне една идея над тези неща. От уважение към тези които са на улицата аз няма да пророкувам.
Гадна, ама вярна.
Още една такава
http://ivo.bg/2013/02/24/%D0%B7%D0%B0%D ... %B4%D0%B0/"
Кой ще управлява в България след изборите?
Русия са сила - питайте михата2. Той вече командва президента :tmi:
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

И на мен ми се стува вярна, затова може би не ми се стори гадна. А президента за какво да подава оставка? Това s какво ще помогне?
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

fighter написа:Почти никакви големи външни инвеститори при този премиер.
Кой ще управлява след изборите не е толкова важно.
Аз доколкото разбрах баш от външните инвеститори тръгна всичко!
Кой ще управлява България ли? Ми външните инвеститори, кой друг!
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Kpetrov написа:
Аз доколкото разбрах баш от външните инвеститори тръгна всичко!
Кой ще управлява България ли? Ми външните инвеститори, кой друг!
Не си разбрал, но си стигнал до верен отговор.
Тръгна срещу външни инвеститори, но не срещу всички.
Шеврон, Дънди, ЧЕЗ и т.н. са лошите

Лукойл и Газпром никой не ги закача - те са добрите.

Те ще продължат да упрвляват България, евентуално с руския инвеститор в АЕЦ Белене/нов блок в Козлодуй.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Ivan1007 написа:Тръгна срещу външни инвеститори, но не срещу всички.
Шеврон, Дънди, ЧЕЗ и т.н. са лошите
Те тия ЧЕЗ дето ги разследват за съмнителни сделки в 2-3 страни (включително собствената), не са от най-добрите май...
Дънди няма да се учудя много ако се окаже, че следват модела на SNC Lavalin за работа в страни от третия свят (Либия и Бангладеш конкретно) - як подкуп на "който трябва" и после си разиграват коня както си искат...
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Ivan1007 написа:
anxeli написа:
Гадна, ама вярна.
Още една такава
http://ivo.bg/2013/02/24/%D0%B7%D0%B0%D ... %B4%D0%B0/"
Кой ще управлява в България след изборите?
Русия са сила - питайте михата2. Той вече командва президента :tmi:
Не, не е съвсем същата.

Едно е да си упражняваш перото, надсмивайки се над разнообразните искания на протестиращите, друго е да правиш анализ като Иво Инджев. Народонаселението доста неща взе да подразбира, според мен не трябва да се угасява правдивото желание да се знае и да се разбере повече. Много глави няма да уврят, това е положението не само в Бг, но игнорирайте откровените простотии и обяснявайте, давайте линкове кое и защо не е възможно. Защото много от исканията е възможно да бъдат изпълнени. Поне на теория. Защо не става на практика не е проблем на протестиращите, проблем е на политиците и шефовете им, да се разберат помежду си. Но ако всички си мълчат учтиво и разбиращо няма да стане.
Всички протести имат грозна страна, но не забравяйте и тези, които не са там за да се бият или да искат крумови закони, а просто някой да си свърши работата. Tе може и да не са на Орлов мост, но имат надежда, която няма смисъл да я валяме и тъпчем с остроумия. За повечето искания никакви конституционни промени не са нужни, но те се губят зад щуротиите, а явно всички само тях гледат.
За да съм все пак малко по темата, предлагам всички заедно да се съберат и да работят. Никакви такива измъквания като последните. И под прозорците им всеки ден да има протестиращи, където ги свари, всеки да им иска сметка, а може и по някое яйце да им мята. Те ще работят като орел, рак и щука, но такова е времето. Поне ако някой има леки съмнения че някой от тях не е маскара, да се разсеят тотално ;). А после какво - не знам.
Смешно е само как журналята се опитват да извъртят бързо задник, но като си се пуснал бързо по нанадолнището не е лесно :lol: ...
Сега вече всичките истерясаха безкрайно, Кулезич не я видях тази седмица, но Кошлуков и Карбовски бяха жалка, мъчителна картинка ...
Циганите - на Сатурн !
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

miteto написа: Те тия ЧЕЗ дето ги разследват за съмнителни сделки в 2-3 страни (включително собствената), не са от най-добрите май...
Дънди няма да се учудя много ако се окаже, че следват модела на SNC Lavalin за работа в страни от третия свят (Либия и Бангладеш конкретно) - як подкуп на "който трябва" и после си разиграват коня както си искат...
Дънди затова изнасят концентрат и си купиха завод в Намибия да го преработват, щото отказаха да бутнат на Джевджет, който ги изнудва с години въпреки че имаха одобрен проект с ОВОС по най-съвременна технология.
Сега "зелените глави" и Болен крякат, че изнасят златото на България, а те всъщност изнасят концентрат от който по-големите приходи са от мед. И разработват находище, от което златото отиваше на боклука, а предишните "зелени" забраниха добива заради високото съдържание на арсен щото вече не го искаха в Асарел-Медет.

ЧЕЗ загубиха лиценза си в Албания. От тази страна имам малко по-преки впечатления отколкото от България през последните 3 години. България следва страхотен пример. :D

Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

anxeli написа: Не, не е съвсем същата.

Едно е да си упражняваш перото, надсмивайки се над разнообразните искания на протестиращите, друго е да правиш анализ като Иво Инджев. Народонаселението доста неща взе да подразбира, според мен не трябва да се угасява правдивото желание да се знае и да се разбере повече. Много глави няма да уврят, това е положението не само в Бг, но игнорирайте откровените простотии и обяснявайте, давайте линкове кое и защо не е възможно. Защото много от исканията е възможно да бъдат изпълнени. Поне на теория. Защо не става на практика не е проблем на протестиращите, проблем е на политиците и шефовете им, да се разберат помежду си. Но ако всички си мълчат учтиво и разбиращо няма да стане.
Всички протести имат грозна страна, но не забравяйте и тези, които не са там за да се бият или да искат крумови закони, а просто някой да си свърши работата. Tе може и да не са на Орлов мост, но имат надежда, която няма смисъл да я валяме и тъпчем с остроумия. За повечето искания никакви конституционни промени не са нужни, но те се губят зад щуротиите, а явно всички само тях гледат.
За да съм все пак малко по темата, предлагам всички заедно да се съберат и да работят. Никакви такива измъквания като последните. И под прозорците им всеки ден да има протестиращи, където ги свари, всеки да им иска сметка, а може и по някое яйце да им мята. Те ще работят като орел, рак и щука, но такова е времето. Поне ако някой има леки съмнения че някой от тях не е маскара, да се разсеят тотално ;). А после какво - не знам.
Смешно е само как журналята се опитват да извъртят бързо задник, но като си се пуснал бързо по нанадолнището не е лесно :lol: ...
Сега вече всичките истерясаха безкрайно, Кулезич не я видях тази седмица, но Кошлуков и Карбовски бяха жалка, мъчителна картинка ...
Кулезич я уволниха преди няколко часа - Бареков е с "промяната на вятъра"

И айде стига с тия яйца и домати, щото са храна все пак, а доматите са 3 лева килото.

Ако започнем с уважението към хляба, както ме е учила баба, може и да успеем.

Беден народ! Беден, ама най-вече духовно.

Ето и от мен някои предложения за излизане от кризата - копнах ги от фейса:
1. Пиши на кирилица. Уважавай Българската Азбука.
2. Чети. Информирай се.
3. Бъди осъзнат гражданин - питай, не годувай, изисквай- възпитано
4. Помагай на съседа си.
5. Поддържай улиците чисти
6. Говори възпитано
7. Поздравявай.Благодари.
8. По дяволите - прочети конституцията, научи се да си в час, изключи глупавите новини, научи се да имаш мнение- меродавно, итинско, базирано на реална информация и най-вече на твоят ум.Хубаво, лошо, угодно неугодно- това трябва да е твоето мнение
9. Разкарай 5-тата чаша ракия от масата, разкарай боклука от двора, покани жена си на масата и изкарайте една хубава уважителна вечер заедно. Изгледайте заедно с децата един хубав филм. Препоръчай книга, купи си нова книга
10. Откажи "планета" от кабелните оператори.
11. Наистина е крайно време да си събираш боклука раздлено.
12. Погрижи се за здравето си
13. Разпитай детето как е минал деня, разбери има ли конфликти в училище, на каква основа са, с какво да му помогнеш. Не псувай учителката, тя не е непременно тъпа, потърси решение, не скандал.
14. Межу другото, (не между другото) поискай от шефа си да те осигорява на реални стойности.
15. Продупчи си билет в градския транспорт.
16. Поддръжай връзка със зъболекаря си.
И като цяло- не забравяй че не си сам! Имаш отговорности, стига иска, айде малко да дадеш!Не всичко се измерва в пари!

miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Ivan1007 написа:
miteto написа: Те тия ЧЕЗ дето ги разследват за съмнителни сделки в 2-3 страни (включително собствената), не са от най-добрите май...
Дънди затова изнасят концентрат и си купиха завод в Намибия да го преработват, щото отказаха да бутнат на Джевджет, който ги изнудва с години въпреки че имаха одобрен проект с ОВОС по най-съвременна технология.
Сега "зелените глави" и Болен крякат, че изнасят златото на България, а те всъщност изнасят концентрат от който по-големите приходи са от мед. И разработват находище, от което златото отиваше на боклука, а предишните "зелени" забраниха добива заради високото съдържание на арсен щото вече не го искаха в Асарел-Медет.

ЧЕЗ загубиха лиценза си в Албания. От тази страна имам малко по-преки впечатления отколкото от България през последните 3 години. България следва страхотен пример. :D
ЧЕЗ са разследвани от чешката полиция заради сделки в Чехия и Германия ;) не само заради загубата на лиценза в Албания.
Дънди може да си преработват концентрата в Намибия щото им е по-изгодно или щото рушвета им се е сторил големичък. Няма как да сме 100% сигурни дали са го направили от морална позиция или просто да плащат транспорт на суровината + по 2 банана на ден на африканските работници е по-изгодно отколкото рушвет на депесаря.
Публикувай отговор