Тази статия е много гадна. Напоследък много се извъдиха и все разправят колко е тъп народа и как те са поне една идея над тези неща. От уважение към тези които са на улицата аз няма да пророкувам.
Кой ще управлява след изборите в България ?
Re: Кой ще управлява след изборите в България ?
Циганите - на Сатурн !
За всеки избирател, който не е много тъп, има 2 алтернативи (което е двойно повече от обичайното) - Бойко и Командира. Другото е от лукаваго 

«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
- Bistra
- Напуснал форума
Съгласна съм с анксели, че статията е гадна по отношение на обикновените хорица.Не без основание обаче, защото по протестите се срещат и такива елементи.
"
Преди поне имаше политическа сила, която да поведе протестиращите.
Сега всичко е хаотично за съжаление.
Заради това и аз смятам, че нищо няма да се промени. Жалко заради наистина мизерстващите, а те не са никак малко.
"
Заради това и аз смятам, че нищо няма да се промени. Жалко заради наистина мизерстващите, а те не са никак малко.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Всичко се ПРОМЕНИ !!!!Bistra написа:Съгласна съм с анксели, че статията е гадна по отношение на обикновените хорица.Не без основание обаче, защото по протестите се срещат и такива елементи.
"
България вече е друга !!!!
Всички сме заедно и всички искаме промяна !!!!
Дадохме 1 седмица на плевела да се стегне ,ако ли не и неговата оставка !!!
Вече няма лабаво

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Е какво да се стяга Ревналиев? Ми той с жена си не може да се оправи, пък ти искаш цял народ да води! Как да стане? Да не говорим, че предимно представителната функция, която конституционно му е определена означава само едно - политически манекен! Ама сега модната линия ГЕРБ като не е актуална какво да рекламира човека?myhata II написа:Всичко се ПРОМЕНИ !!!!Bistra написа:Съгласна съм с анксели, че статията е гадна по отношение на обикновените хорица.Не без основание обаче, защото по протестите се срещат и такива елементи.
"
България вече е друга !!!!
Всички сме заедно и всички искаме промяна !!!!
Дадохме 1 седмица на плевела да се стегне ,ако ли не и неговата оставка !!!
Вече няма лабаво

myhata II написа:Дадохме 1 седмица на плевела да се стегне, ако ли не и неговата оставка !!!

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
Гадна, ама вярна.anxeli написа:Тази статия е много гадна. Напоследък много се извъдиха и все разправят колко е тъп народа и как те са поне една идея над тези неща. От уважение към тези които са на улицата аз няма да пророкувам.
Още една такава
http://ivo.bg/2013/02/24/%D0%B7%D0%B0%D ... %B4%D0%B0/"
Кой ще управлява в България след изборите?
Русия са сила - питайте михата2. Той вече командва президента

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
И на мен ми се стува вярна, затова може би не ми се стори гадна. А президента за какво да подава оставка? Това s какво ще помогне?
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Аз доколкото разбрах баш от външните инвеститори тръгна всичко!fighter написа:Почти никакви големи външни инвеститори при този премиер.
Кой ще управлява след изборите не е толкова важно.
Кой ще управлява България ли? Ми външните инвеститори, кой друг!
Не си разбрал, но си стигнал до верен отговор.Kpetrov написа:
Аз доколкото разбрах баш от външните инвеститори тръгна всичко!
Кой ще управлява България ли? Ми външните инвеститори, кой друг!
Тръгна срещу външни инвеститори, но не срещу всички.
Шеврон, Дънди, ЧЕЗ и т.н. са лошите
Лукойл и Газпром никой не ги закача - те са добрите.
Те ще продължат да упрвляват България, евентуално с руския инвеститор в АЕЦ Белене/нов блок в Козлодуй.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Те тия ЧЕЗ дето ги разследват за съмнителни сделки в 2-3 страни (включително собствената), не са от най-добрите май...Ivan1007 написа:Тръгна срещу външни инвеститори, но не срещу всички.
Шеврон, Дънди, ЧЕЗ и т.н. са лошите
Дънди няма да се учудя много ако се окаже, че следват модела на SNC Lavalin за работа в страни от третия свят (Либия и Бангладеш конкретно) - як подкуп на "който трябва" и после си разиграват коня както си искат...
Не, не е съвсем същата.Ivan1007 написа:Гадна, ама вярна.anxeli написа:Тази статия е много гадна. Напоследък много се извъдиха и все разправят колко е тъп народа и как те са поне една идея над тези неща. От уважение към тези които са на улицата аз няма да пророкувам.
Още една такава
http://ivo.bg/2013/02/24/%D0%B7%D0%B0%D ... %B4%D0%B0/"
Кой ще управлява в България след изборите?
Русия са сила - питайте михата2. Той вече командва президента
Едно е да си упражняваш перото, надсмивайки се над разнообразните искания на протестиращите, друго е да правиш анализ като Иво Инджев. Народонаселението доста неща взе да подразбира, според мен не трябва да се угасява правдивото желание да се знае и да се разбере повече. Много глави няма да уврят, това е положението не само в Бг, но игнорирайте откровените простотии и обяснявайте, давайте линкове кое и защо не е възможно. Защото много от исканията е възможно да бъдат изпълнени. Поне на теория. Защо не става на практика не е проблем на протестиращите, проблем е на политиците и шефовете им, да се разберат помежду си. Но ако всички си мълчат учтиво и разбиращо няма да стане.
Всички протести имат грозна страна, но не забравяйте и тези, които не са там за да се бият или да искат крумови закони, а просто някой да си свърши работата. Tе може и да не са на Орлов мост, но имат надежда, която няма смисъл да я валяме и тъпчем с остроумия. За повечето искания никакви конституционни промени не са нужни, но те се губят зад щуротиите, а явно всички само тях гледат.
За да съм все пак малко по темата, предлагам всички заедно да се съберат и да работят. Никакви такива измъквания като последните. И под прозорците им всеки ден да има протестиращи, където ги свари, всеки да им иска сметка, а може и по някое яйце да им мята. Те ще работят като орел, рак и щука, но такова е времето. Поне ако някой има леки съмнения че някой от тях не е маскара, да се разсеят тотално

Смешно е само как журналята се опитват да извъртят бързо задник, но като си се пуснал бързо по нанадолнището не е лесно

Сега вече всичките истерясаха безкрайно, Кулезич не я видях тази седмица, но Кошлуков и Карбовски бяха жалка, мъчителна картинка ...
Циганите - на Сатурн !
Дънди затова изнасят концентрат и си купиха завод в Намибия да го преработват, щото отказаха да бутнат на Джевджет, който ги изнудва с години въпреки че имаха одобрен проект с ОВОС по най-съвременна технология.miteto написа: Те тия ЧЕЗ дето ги разследват за съмнителни сделки в 2-3 страни (включително собствената), не са от най-добрите май...
Дънди няма да се учудя много ако се окаже, че следват модела на SNC Lavalin за работа в страни от третия свят (Либия и Бангладеш конкретно) - як подкуп на "който трябва" и после си разиграват коня както си искат...
Сега "зелените глави" и Болен крякат, че изнасят златото на България, а те всъщност изнасят концентрат от който по-големите приходи са от мед. И разработват находище, от което златото отиваше на боклука, а предишните "зелени" забраниха добива заради високото съдържание на арсен щото вече не го искаха в Асарел-Медет.
ЧЕЗ загубиха лиценза си в Албания. От тази страна имам малко по-преки впечатления отколкото от България през последните 3 години. България следва страхотен пример.

Кулезич я уволниха преди няколко часа - Бареков е с "промяната на вятъра"anxeli написа: Не, не е съвсем същата.
Едно е да си упражняваш перото, надсмивайки се над разнообразните искания на протестиращите, друго е да правиш анализ като Иво Инджев. Народонаселението доста неща взе да подразбира, според мен не трябва да се угасява правдивото желание да се знае и да се разбере повече. Много глави няма да уврят, това е положението не само в Бг, но игнорирайте откровените простотии и обяснявайте, давайте линкове кое и защо не е възможно. Защото много от исканията е възможно да бъдат изпълнени. Поне на теория. Защо не става на практика не е проблем на протестиращите, проблем е на политиците и шефовете им, да се разберат помежду си. Но ако всички си мълчат учтиво и разбиращо няма да стане.
Всички протести имат грозна страна, но не забравяйте и тези, които не са там за да се бият или да искат крумови закони, а просто някой да си свърши работата. Tе може и да не са на Орлов мост, но имат надежда, която няма смисъл да я валяме и тъпчем с остроумия. За повечето искания никакви конституционни промени не са нужни, но те се губят зад щуротиите, а явно всички само тях гледат.
За да съм все пак малко по темата, предлагам всички заедно да се съберат и да работят. Никакви такива измъквания като последните. И под прозорците им всеки ден да има протестиращи, където ги свари, всеки да им иска сметка, а може и по някое яйце да им мята. Те ще работят като орел, рак и щука, но такова е времето. Поне ако някой има леки съмнения че някой от тях не е маскара, да се разсеят тотално. А после какво - не знам.
Смешно е само как журналята се опитват да извъртят бързо задник, но като си се пуснал бързо по нанадолнището не е лесно...
Сега вече всичките истерясаха безкрайно, Кулезич не я видях тази седмица, но Кошлуков и Карбовски бяха жалка, мъчителна картинка ...
И айде стига с тия яйца и домати, щото са храна все пак, а доматите са 3 лева килото.
Ако започнем с уважението към хляба, както ме е учила баба, може и да успеем.
Беден народ! Беден, ама най-вече духовно.
Ето и от мен някои предложения за излизане от кризата - копнах ги от фейса:
1. Пиши на кирилица. Уважавай Българската Азбука.
2. Чети. Информирай се.
3. Бъди осъзнат гражданин - питай, не годувай, изисквай- възпитано
4. Помагай на съседа си.
5. Поддържай улиците чисти
6. Говори възпитано
7. Поздравявай.Благодари.
8. По дяволите - прочети конституцията, научи се да си в час, изключи глупавите новини, научи се да имаш мнение- меродавно, итинско, базирано на реална информация и най-вече на твоят ум.Хубаво, лошо, угодно неугодно- това трябва да е твоето мнение
9. Разкарай 5-тата чаша ракия от масата, разкарай боклука от двора, покани жена си на масата и изкарайте една хубава уважителна вечер заедно. Изгледайте заедно с децата един хубав филм. Препоръчай книга, купи си нова книга
10. Откажи "планета" от кабелните оператори.
11. Наистина е крайно време да си събираш боклука раздлено.
12. Погрижи се за здравето си
13. Разпитай детето как е минал деня, разбери има ли конфликти в училище, на каква основа са, с какво да му помогнеш. Не псувай учителката, тя не е непременно тъпа, потърси решение, не скандал.
14. Межу другото, (не между другото) поискай от шефа си да те осигорява на реални стойности.
15. Продупчи си билет в градския транспорт.
16. Поддръжай връзка със зъболекаря си.
И като цяло- не забравяй че не си сам! Имаш отговорности, стига иска, айде малко да дадеш!Не всичко се измерва в пари!
ЧЕЗ са разследвани от чешката полиция заради сделки в Чехия и ГерманияIvan1007 написа:Дънди затова изнасят концентрат и си купиха завод в Намибия да го преработват, щото отказаха да бутнат на Джевджет, който ги изнудва с години въпреки че имаха одобрен проект с ОВОС по най-съвременна технология.miteto написа: Те тия ЧЕЗ дето ги разследват за съмнителни сделки в 2-3 страни (включително собствената), не са от най-добрите май...
Сега "зелените глави" и Болен крякат, че изнасят златото на България, а те всъщност изнасят концентрат от който по-големите приходи са от мед. И разработват находище, от което златото отиваше на боклука, а предишните "зелени" забраниха добива заради високото съдържание на арсен щото вече не го искаха в Асарел-Медет.
ЧЕЗ загубиха лиценза си в Албания. От тази страна имам малко по-преки впечатления отколкото от България през последните 3 години. България следва страхотен пример.

Дънди може да си преработват концентрата в Намибия щото им е по-изгодно или щото рушвета им се е сторил големичък. Няма как да сме 100% сигурни дали са го направили от морална позиция или просто да плащат транспорт на суровината + по 2 банана на ден на африканските работници е по-изгодно отколкото рушвет на депесаря.