Не прави те нормален, фуклив родител.pumpy написа:Това прави ли ме амбициозен родител?
Обратното би било странно.
Не прави те нормален, фуклив родител.pumpy написа:Това прави ли ме амбициозен родител?
Това по мое мнение не го могат 90% от местните ( не говоря за хамали). Личен опит. Обаче, като им кажа - ами това излиза едикаквоси по пътя на логиката. И те гледат като треснати с мокър парцал и почват - верно че си прав, аз не се бях замислил досега. Така че зависи. Определено не е от държавата или националността (абе тва с 2 т ли се пишешеMarto написа:... където българските деца се представяха много лошо. Помня, че най-големият им проблем е липсата на умението да мислят, критично или въобще...
Аааа всичките са идиоти (много си ти е правилен политически изразът) до един! Toва да си интелигентен не те избавя от идиотизма.....Но! Много любознателни идиоти (не може да им се отрече). Всичко изучават от непосредствена близост (айде няма да казвам какво, че пак някои индивиди ще ме емнат на юрушspeedy написа:Не знам защо толкова много се твърди, че китайските деца били само като машинки за запаметяване на тестове. Между тях, както и при всички други има интелигентни и идиоти (извинявам се за политически неправилния израз). Същото е при родителите им. Не забравяйте че в Канада те учат по същата програма като вашите деца.
И когато едно интелигентно дете може да мисли, че и отгоре на всичко знае как да решава тестове пробива напред, на нашего брата (или на канадецът -пето поколение) му остава да кърши ръце да се оплаква колко несправедлива е системата.