Абе какво общо имат университетите и обучението с това, което аз обсъждах относно лечението на усложнение след екстракция на зъб? Колкото до университетите и наличието само на "един източник" на професор Вучков примерноKan_Tangra написа:Епълке, отвреме на време не те ли досрамява, така, да се поспираш?
Всичко е така, както го казва Пумпи. Разликата между тукашните университети и бг.
И другите дисциплини и те са точно така. И икономиката и информатиката.

Иначе на вниманието на Пъмпи както казах нямах никакви грануломи и простотии просто ми дойде вповече адреналина в упойката, а той е вазоконстриктор, както знаеш. Знаеш как е - свиване рязко на кръвоносните съдове и няма кървене, няма съсирек и ето ти го сухия алвеолит готов. И да грешката беше на зъболекарката щото ми беше дружка и реши да ми шибне двойна упойка да не ме боли хич, а то стана обратното след няколко часа... То така е "Пътя към ада е осеян с добри намерения". Та след екстракцията няколко часа не можех да говоря даже, а като пиех си опипвах къде ми е устата, за да пъхна чашата щото нямах никаква сензитивност