Малко от България...
Re: Малко от България...
Значи, че бягаш , защото не можеш да подсигуриш сигурноста на жената.
Manchester United Football Club
Да го ***** тези, които не могат да се интегрират... Канада не е благотворително дружество.jovani написа:
- Да го ***** бедните!
- Bistra
- Напуснал форума
Хаха, ти насериозно ли го прие? Аз само се пошегувах.Като бяга къде ще иде? Нали ще се нахендри после на по-лош вариант, мейби, освен ако не стане монах или отшелник?!jovani написа:Жените обичат стабилност и искат имоти и масивни къщя, за да ти стъпят на вратлето.
Мъжете обичат спортните коли, за да могат да бягат бърже, когато се наложи.

Колкото до спортните коли, ако нямаш достатъчно мъни за голяма масивна къща, която си държи стойността, да ги загробиш в спортна кола е истинска глупост.
Спортните коли са направени за да съберат излишните пари на богатите, не за бягство.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Спортните коли са направени за КЕФФ,ама как да се обясни на една жена с 2 деца и къща от картон !

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Ако не ми хареса в Канада, няма да седя с години там и да мрънкам колко съм се прецакал... това е разликатаjovani написа:Ти не беше ли този дето много го кефело в Обединеното Кралство и можел да остане там колкото си иска, но решил да дири брод в Канада, без никога да е стъпвал там?mufc написа:Егати мъченика![]()
Зарязал хубавото за да отиде на по-лошото
Аз си мислех че от всички във форума ти най-лесно би ме разбрал, но явно ще ти трябва малко време...

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Да бе, от картон, ама по-скъпа от кондото на jovani.myhata II написа:Спортните коли са направени за КЕФФ,ама как да се обясни на една жена с 2 деца и къща от картон !![]()
Плюс това кой те излъга, че всички живеят в къщи от картон?

И трето, представи си, че има мъже, които си обичат децата и не дават хал-хабер какво карат. Един вид family guy и не съвсем, щото с жена като мен е много трудно да си само това.Абе, животът е компликейтид, ама какво ли знаеш, ти?! Живей си под наем щом така ти харесва!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

jovani, впечатляваш само с глупост и с нищо друго.
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
-
mufc , в Канада би седял дори и да не е това,което си очаквал ,ако си продал апартамент .... но това е лично до всеки човек и е друга тема.
Канада не е никак лоша страна.
Проблема е ,че има народности,маси,хора ( специално за Калгари ) ,които са предпочитани.
От друга страна там , където половинката работи повечето са Канадци и те милите могат да закъсняват за работа или просто да си отменят графика без предупреждение ,което иначе за емигранта не става. Както и едната й колежка краде от оборота много умело и т.н и т.н.
Естествено важно е къде работиш,хората с които работиш,позицията на която си и тогава ще виждаш други неща.
Това ,което искам да кажа,че и тук хората не са по-различни и нищо не е от рози, САМО закона и по-доброто заплащане придават разликата и онова привидно спокойствие.
И тук хората карат с превишена скорост, и тук са ме засичали с кола .... опитвам се да приема ,че няма идеално място за живот и сега започвам да се научавам да съм спокоен
mufc , всеки си е сам за себе си, за съжаление. Можеш,разбираш, имаш ,искаш ,търсиш,късмет,правиш и успяваш.
На правилното място , в правилното време.
Мен не ме интересува кой какво е направил,прави или ще направи,нито кой какво мисли - ВАЖНОТО е какво АЗ ще направя.
В канада можеш да разчиташ единствено на себе си.
Канада не е никак лоша страна.
Проблема е ,че има народности,маси,хора ( специално за Калгари ) ,които са предпочитани.
От друга страна там , където половинката работи повечето са Канадци и те милите могат да закъсняват за работа или просто да си отменят графика без предупреждение ,което иначе за емигранта не става. Както и едната й колежка краде от оборота много умело и т.н и т.н.
Естествено важно е къде работиш,хората с които работиш,позицията на която си и тогава ще виждаш други неща.
Това ,което искам да кажа,че и тук хората не са по-различни и нищо не е от рози, САМО закона и по-доброто заплащане придават разликата и онова привидно спокойствие.
И тук хората карат с превишена скорост, и тук са ме засичали с кола .... опитвам се да приема ,че няма идеално място за живот и сега започвам да се научавам да съм спокоен

mufc , всеки си е сам за себе си, за съжаление. Можеш,разбираш, имаш ,искаш ,търсиш,късмет,правиш и успяваш.
На правилното място , в правилното време.
Мен не ме интересува кой какво е направил,прави или ще направи,нито кой какво мисли - ВАЖНОТО е какво АЗ ще направя.
В канада можеш да разчиташ единствено на себе си.
Разликата между това,което си и това,което искаш да бъдеш, е това КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ.
-
- Напуснал форума
Джовани умее да прави купона

Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
Аз също се пошегувах, опитвайки се да намеря логическото обяснение на един добре известен факт.Bistra написа:Хаха, ти насериозно ли го прие? Аз само се пошегувах.Като бяга къде ще иде? Нали ще се нахендри после на по-лош вариант, мейби, освен ако не стане монах или отшелник?!jovani написа:Жените обичат стабилност и искат имоти и масивни къщя, за да ти стъпят на вратлето.
Мъжете обичат спортните коли, за да могат да бягат бърже, когато се наложи.![]()
Колкото до спортните коли, ако нямаш достатъчно мъни за голяма масивна къща, която си държи стойността, да ги загробиш в спортна кола е истинска глупост.
Спортните коли са направени за да съберат излишните пари на богатите, не за бягство.
За съжаление, както всички знаем, от истината боли най-много и затова това ми мнение бе посрещнато със сериозен отпор от някои представители на нежната половина на човечеството.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Съгласен съм с мнението ти малка мечка.
При мен има два момента, които ще ми помогнат за Канада.
1. Опита, който съм събрал като емигрант общо 8 години почти, до този момент и знам за първоначалния период, който си е дърво отвсякъде но след това нещата тръгват нагоре. Това ми притъпява така наречения културен шок и чувство на носталгия към България, защото съм по чуждите земи от 19 годишен и се чувствам добре навън.
Канада ще ми е третата емиграция.
2. Не се съобразявам с никой , защото съм сам и си взимам решенията сам без да имам напрежение и отговорност към съпруга или деца... ако бях женен щеше да ми е много по-трудно и напрегнато, защото знам, че има гърла, които в началото ще чакат на мен... в смисъл имам свобода от тази гледна точка.
Иначе за това, че има предпочитани народи го разбрах много бързо (не само в Канада е така
) и в Америка и в Англия предпочитаха поляци индийци... пред българи.
Така, че никъде не е лесно
но има нещо в Емиграцията, което много ама много ми харесва
Всъщност аз не приемам емиграцията така както се е приемала преди 15 години, в смисъл просто си прелитам там където ми харесва.
При мен има два момента, които ще ми помогнат за Канада.
1. Опита, който съм събрал като емигрант общо 8 години почти, до този момент и знам за първоначалния период, който си е дърво отвсякъде но след това нещата тръгват нагоре. Това ми притъпява така наречения културен шок и чувство на носталгия към България, защото съм по чуждите земи от 19 годишен и се чувствам добре навън.
Канада ще ми е третата емиграция.
2. Не се съобразявам с никой , защото съм сам и си взимам решенията сам без да имам напрежение и отговорност към съпруга или деца... ако бях женен щеше да ми е много по-трудно и напрегнато, защото знам, че има гърла, които в началото ще чакат на мен... в смисъл имам свобода от тази гледна точка.
Иначе за това, че има предпочитани народи го разбрах много бързо (не само в Канада е така

Така, че никъде не е лесно

Всъщност аз не приемам емиграцията така както се е приемала преди 15 години, в смисъл просто си прелитам там където ми харесва.
- Bistra
- Напуснал форума
Хаха, голям шегаджия!Дори и не си правя труда да споря с теб, ако имаш мен предвид.jovani написа:Аз също се пошегувах, опитвайки се да намеря логическото обяснение на един добре известен факт.
За съжаление, както всички знаем, от истината боли най-много и затова това ми мнение бе посрещнато със сериозен отпор от някои представители на нежната половина на човечеството.
Имаме приятели, които карат и двамата Понтиаци, не съм се задълбавала много какъв модел, но и двете са спортни.Разликата е само в цвета. За нея червена, за него синя.
Не зная кой от кого бяга в случая. Винаги, когато сме ги срещали са били заедно, но нямат деца, за всеки случай.

Аз обаче откакто се пребих почнах да карам по-умерено, освен това се депресирам от ниски коли, когато главата ми опира в тавана, което ми напомня, че днес той се занимава с ентретиена на моята кола и аз по принуда карам неговата. Хич не се чувствувам комфортно, ама всичко е въпрос на вкус.

Нека не забравяме, че водиш диалог с човек, собственик на Ягуар ЕксКей - двуместно купе (с 2 допълнителни малки седалки за деца, в които не може да се побере дори тийнейджър), 300 конски сили и т.н. Самото споменаване на думата "Понтиак", пък бил той и "спортен" е малко неуместно - само Понтиаците от моделите Г8 или ГТО (базирани на Австралийският Холден), които имат 6-литрови двигатели, могат да се мерят с това ми превозно средство.Bistra написа:Хаха, голям шегаджия!Дори и не си правя труда да споря с теб, ако имаш мен предвид.jovani написа:Аз също се пошегувах, опитвайки се да намеря логическото обяснение на един добре известен факт.
Имаме приятели, които карат и двамата Понтиаци, не съм се задълбавала много какъв модел, но и двете са спортни.Разликата е само в цвета. За нея червена, за него синя.
Не зная кой от кого бяга в случая. Винаги, когато сме ги срещали са били заедно, но нямат деца, за всеки случай.![]()
Аз обаче откакто се пребих почнах да карам по-умерено, освен това се депресирам от ниски коли, когато главата ми опира в тавана, което ми напомня, че днес той се занимава с ентретиена на моята кола и аз по принуда карам неговата. Хич не се чувствувам комфортно, ама всичко е въпрос на вкус.
В интерес на истината ще си призная, че много повече успехи сред нежната половина имаше другият ми Ягуар С-тайп седан. Изглежда жените виждат в практичният, но луксозен седан по-голяма сигурност от колкото в създаденият изцяло за високи скорости ХК. Когато съм с ХК и загледам някоя мадама се получават комични изпълнения - тя се прави, че не ме забелязва, подминава, а след известно време се обръща назад с учуден поглед: "мен ли ме гледаше този алфа мейл"?
Следващата ми кола ще бъде старият модел на лимузината ЕксДжей - един неостаряващ дизайн; заглеждам също предходните модели на Мерцедес ЕС-клас или Е-клас, както и Рейндж Роувър. Един от най-важните мотиви за това да искам къща е да мога да си направя малка колекция от автомобили, и да имам съответният брой закрити паркоместа, където да ги държа.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
- Bistra
- Напуснал форума
Да ти кажа честно, все едно ми говориш на патагонски, ама както и да е.
Досега не се е намерил мъж, който да ме впечатли с пари, още по-малко с коли, щото нищо не разбирам от коли и марки.Ако, знаеш какви по-незначителни и обикновени неща ме впечатляват направо би се усмихнал, ама затова аз съм си аз.

Досега не се е намерил мъж, който да ме впечатли с пари, още по-малко с коли, щото нищо не разбирам от коли и марки.Ако, знаеш какви по-незначителни и обикновени неща ме впечатляват направо би се усмихнал, ама затова аз съм си аз.