Малко от България...
Re: Малко от България...
Муфц сошъла на година е около7000 майна, до 5 цифри бая ляб тряааа да изядеш 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
С 120К заплата Галардо не се купува. Поживей вьв Флорида и ще разбереш, кой e на заплата кой не е.crusader написа:Лично аз, а предполагам и доста голяма част от канадското население определено си мислят, че 5 цифрена сума, което е най-малко $10 000 на месец или $120 000 на година е не просто добра, а много добра заплата. Много малко хора въобще някога стигат до тази заплата. Да си припомним, че медианата на работната заплата за Канада е някъде около $45 000 на година.mufc написа:Ама ти верно ли мислиш, че 5цифрена заплата на месец е добра заплата![]()
![]()
и си мисли, че е успял нашия
mufc, чисто любопитство, колко според теб е добра заплата ?
Mr.D, тука иде реч за Канада. В случай, че си пропуснал тази подробност ...Mr.D написа:С 120К заплата Галардо не се купува. Поживей вьв Флорида и ще разбереш, кой e на заплата кой не е.crusader написа:Лично аз, а предполагам и доста голяма част от канадското население определено си мислят, че 5 цифрена сума, което е най-малко $10 000 на месец или $120 000 на година е не просто добра, а много добра заплата. Много малко хора въобще някога стигат до тази заплата. Да си припомним, че медианата на работната заплата за Канада е някъде около $45 000 на година.mufc написа:Ама ти верно ли мислиш, че 5цифрена заплата на месец е добра заплата![]()
![]()
и си мисли, че е успял нашия
mufc, чисто любопитство, колко според теб е добра заплата ?
Абе и аз за Канада говоря. Ето една от Калгари.crusader написа:Mr.D, тука иде реч за Канада. В случай, че си пропуснал тази подробност ...Mr.D написа: С 120К заплата Галардо не се купува. Поживей вьв Флорида и ще разбереш, кой e на заплата кой не е.
http://calgary.kijiji.ca/c-cars-vehicle ... Z326625536"
Не са като старите боклуци на Павароти.
Каква заплата ти трябва за тая?
Дотук разисквахме темата как могат легално да се изкарват прилични пари. Но дори и тези пари не биха стигнали за ново Галардо (освен ако не го вземем на лизинг и наливаме всичките си доходи в него). Аз притежавам кондо, купено ново за половин милион и го изплащам с 1/4 от доходите си (моргидж с бърза амортизация, мейнтенанс, такси, консумативи). Със сигурност, ако нямам мозък в главата, съм могъл да взема едно Галардо на лизинг за 4 години вместо кондото.Mr.D написа:Абе и аз за Канада говоря. Ето една от Калгари.crusader написа:Mr.D, тука иде реч за Канада. В случай, че си пропуснал тази подробност ...Mr.D написа: С 120К заплата Галардо не се купува. Поживей вьв Флорида и ще разбереш, кой e на заплата кой не е.
http://calgary.kijiji.ca/c-cars-vehicle ... Z326625536"
Не са като старите боклуци на Павароти.
Каква заплата ти трябва за тая?
Отделен е въпросът какви могат да са доходите от нелегална дейност, или ако някой започва с капитал от няколко милиона и няколко изплатени имота.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
-
Jovani , хубаво се изхвърляш и.... мога да вярвам ,че ще си един от тези дето има добри и стабилни доходи,защото виждам ,че тук има не малко хора с такива доходи и то с работа. Вярно е,че са различни компютърни специалисти,инжинери или началници.
Но когато говориш за България , как там могат да се правят пари - тогава вече не се усещаш.
Защото малцина са тези ,които с работа и знания в България успяват да си докарат доходи.
Повечето са на някого протежета,дадени им пари и си купуват лъскави коли ,строят си къщи или вили с по 2-3 метра огради.
Във Варна се нагледах на много такива харчейки и перящи чуждите пари, с таксито возих клиентите им от заведенията им...
Хората ,обикновенните,трудещите,честните ..... те нямат пари.
Само не казвай как в България се изкарват пари,защото всички от там сме дошли.
Но когато говориш за България , как там могат да се правят пари - тогава вече не се усещаш.
Защото малцина са тези ,които с работа и знания в България успяват да си докарат доходи.
Повечето са на някого протежета,дадени им пари и си купуват лъскави коли ,строят си къщи или вили с по 2-3 метра огради.
Във Варна се нагледах на много такива харчейки и перящи чуждите пари, с таксито возих клиентите им от заведенията им...
Разликата между това,което си и това,което искаш да бъдеш, е това КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ.
Добра заплата е тази, която една жена не може да изхарчи.crusader написа: mufc, чисто любопитство, колко според теб е добра заплата ?
Manchester United Football Club
И тея 7 000 са им много на мързеливците (професионалните социаладжии).myhata II написа:Муфц сошъла на година е около7000 майна, до 5 цифри бая ляб тряааа да изядеш
- Bistra
- Напуснал форума
Първа и исконна цел на всяка съпруга: Да харчи толкова, че да не стига за любовницата!mufc написа:Добра заплата е тази, която една жена не може да изхарчи.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Е за това ми е много смешно някой като почне да се изхвърля колко много изкарвал 

В България аз бях от тези малцината, тук съм един от многото...малката Мечка написа:Jovani , хубаво се изхвърляш и.... мога да вярвам ,че ще си един от тези дето има добри и стабилни доходи,защото виждам ,че тук има не малко хора с такива доходи и то с работа. Вярно е,че са различни компютърни специалисти,инжинери или началници.
Защото малцина са тези ,които с работа и знания в България успяват да си докарат доходи.Повечето са на някого протежета,дадени им пари и си купуват лъскави коли ,строят си къщи или вили с по 2-3 метра огради.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Егати мъченика
Зарязал хубавото за да отиде на по-лошото

В един стар филм "Историята на Света" имаше следният лаф:mufc написа:И тея 7 000 са им много на мързеливците (професионалните социаладжии).myhata II написа:Муфц сошъла на година е около7000 майна, до 5 цифри бая ляб тряааа да изядеш
- Ще продължаваме ли да правим палати за богатите или ще се отдадем на благотворителност и ще построим прилични къщи за бедните? Как ще гласува сената по този въпрос?
Сенатът:
- Да го ***** бедните!
Даже го намерих в оригинал:
- All fellow members of the Roman senate hear me. Shall we continue to build palace after palace for the rich? Or shall we aspire to a more noble purpose and build decent housing for the poor? How does the senate vote?
Entire Senate:
- FUCK THE POOR!
Жените обичат стабилност и искат имоти и масивни къщя, за да ти стъпят на вратлето.Bistra написа:Първа и исконна цел на всяка съпруга: Да харчи толкова, че да не стига за любовницата!mufc написа:Добра заплата е тази, която една жена не може да изхарчи.![]()
Мъжете обичат спортните коли, за да могат да бягат бърже, когато се наложи.
Ти не беше ли този дето много го кефело в Обединеното Кралство и можел да остане там колкото си иска, но решил да дири брод в Канада, без никога да е стъпвал там?mufc написа:Егати мъченика![]()
Аз си мислех че от всички във форума ти най-лесно би ме разбрал, но явно ще ти трябва малко време...