Известността на една фирма няма нищо общо с качеството на персонала й. Едни от най-посредствените програмисти, които познавах в Сиатъл, почнаха работа за Microsoft. Като влезеш в някоя от сградите на Microsoft и имаш чувството, че си в Мумбай.MrGeek написа:... обаче това няма никаква връзка с раздуването на свободни фантазии тип "виж колко ми е голямо достойнството" или пък "не съм станал синиър девелопър в Гугъл само щото не съм го поискал още" (апропо, Гугъл имаха наскоро масова кампания за набиране на персонал, да предполагаме ли, че си успял да се класираш?).

Според мен Щатската имиграционна политика е порочна. Много по-трудно е да останеш, ако си легален и си налял десетки или стотици хиляди от данъци, като мен, отколкото ако си един нелегален мексиканец. А пък това да набираш емигранти чрез лотария е още по-голяма глупост.Californian написа:Да, колко са различни политикиге на Канада и Щатите, ...
Системата за спонсорство от работодател е един вид съвременно крепостничество, което те държи "вързан" за определен работодател. Т.н. индийски "bodyshops" са известни със злоупотребата си с тая система - стартират ти процес за спонсорство от първия ден, а ти за благодарност работиш за тях години за жълти стотинки.