Pilot и аз бих ти казала да пращаш документите.Най-добре самият ти ще разбереш,ако ти изпратят потвърждение.Независимо,че пишем тук никой не би могъл да знае точно как и под каква форма и колко време се пази нещо там.
Само за справка на въпросният случай с този познат:Той нямаше писмен отказ!Но се беше опитал да им поднесе веднъж невярна информация и на интервюто се хванаха точно за нея.След 6 месеца се опита да кандидатства отново,повтарям нямаше писмен отказ!Не получи НИЩО.А при запитване официално до Виена получи писмо с мотиви за отхвърляне и посочена грешно подадената от него информация от предишната кандидатура.Което пак доказва,че са абсолютно непредсказуеми!
Пожелевам ти успех от сърце!
Interesen vapros! Molia daite mnenie i savet.
- estoyanova
- Обратна връзка:
Zdravei Pilot!
Moeto mnenie e sashtoto,pusnete dokumentite,no s informatsia,koiato otgovaria na deistvitelnata
Za vsako razminavane si prigotvete otgovor na interviweto(ako sluchaino paziat neshto)
Shto se otnasia za vtoria kandidat,te shte mu priznaiat ili uchenieto ili staja ako sa po edno i sashto vreme
i tova koeto priznaiat shte donese tochkite,taka che moje da gi pishete i dvete
Kasmet!
Moeto mnenie e sashtoto,pusnete dokumentite,no s informatsia,koiato otgovaria na deistvitelnata

Shto se otnasia za vtoria kandidat,te shte mu priznaiat ili uchenieto ili staja ako sa po edno i sashto vreme

Kasmet!
Po vreme na interviewto mi za work permit diskutirah s madam izpitvashtata (kanadka) vaprosa kak nai-barzo moga da si izvadia PR karta. Jenata izrichno mi obiasni che spored novite razporedbi MOJE chovek da kandidatstva na obshto osnovanie i kato selektiran ot provintsia VKLIUCHITELNO i ot Kvebek. Edinstvenoto iziskvane e da si plati taksata za obrabotka i da priloji pismo za prehvarliane na docs ot ednata aplikatsia v drugata. Ako iska moje i da prati nov komplekt docs (za da ne si gubi miastoto kato nezavisim kvalifitsiran rabotnik, naprimer).estoyanova написа:La Rue а какво ще кажеш за едновременно кандидатстване за Федералната и Квебек?Нали не може....
Az samata v momenta se opitvam da izvadia sertifikati za selektsia ot Manitoba i ot Kvebek - koeto stane po-napred.
Sas zdrave i uspeh na vsichki.