Interesen vapros! Molia daite mnenie i savet.

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Pilot

Interesen vapros! Molia daite mnenie i savet.

Мнение от Pilot »

Zdraveite vsichki,uvajaemi saforumci!

Tormozi me edin vapros ot niakolko dni i reshih da vi pomolia za pomosht(mnenia i saveti).
Znachi,nie biahme ot poslednite, koito izprashtahme "parvi dokumenti" v kraia na minalata godina.I poradi neznanie i pribarzanost(togava oshte ne znaehme za tozi prekrasen forum)gi izpratihme vav Viena vav vid v koito nie biahme reshili che e dobar,no uvi taka i ne poluchihme otgovor ot tiah.
Koeto znachi che ne sme bili odobreni. :(
Sega mislia che sa ni iasni povechko neshtica,ne sme se otkazali ot ideiata,uchim mnogo seriozno Franceto i vaznameriavame sled vreme da izpratim pak dokumentite si,no vav vid takav che da badem odobreni.

Ta vaprosa mi kam vas e sledniat: Mislite li che "parvite dokumenti" koito se prashtaha do minalata godina se paziat ot tiah,ili sa vav vid na failove niakade? Stava vapros za tezi,koito ne sa bili odobreni.
Pitam zashtoto dannite v novite ni dokumenti shte badat razlichni ot onezi.
Vazmojna li e zasechka taka da se kaje?
Blagodaria na vsichki predvaritelno! Nadiavam se che shte sme po-spokoini sled kato polucha vashite mnenia i saveti.
Blagodaria oshte vednaj i uspeh na vsichki! :beer:
[/b]
stanbinev

Мнение от stanbinev »

Interesen vyrpos za koeto moga da ti napravja slednata spekulatzija:

Tyj kato az ne si davah predi vreme mnogo zor za procedurata hvanah period-a tochno m/u vtorite i tezi sled intervjuto dokumenti kogato Vienna sprja da byde otogovrna za Bulgaria, a stana Bucharest.
Pri sledvashtoto mi prashtane na dokumenti kym Vienna mi pratiha mnogo ljubezno pismo kato mi vryshtaha dokumentite i mi kazvaha nakratko prati gi nakydeto trjbva - i mi davaha edno lische s prenaznachenijata.
Ako e ne sa te odobrili ne znam dali vkarvat dannite da ponatatuk na otkazanite - NE VJARVAM zashtoto: koeficienta na kandidastvali kym uspeshni aplikacii e mnogo goljamo syotnoshenie i naj-verjatno ako pratite pak (ne vijdam prichina da vi otkazvat shtom pokrivate kriteriite) da minete tozi pyt - samo gledajte da ne vi se razminavat dannite.
Hubav navik e vinagi kato prashtate neshto da si go snimate...osobeno tova koeto ste populnili za da ne stane...hmmm...zasechka posle.

Kazvam pak - moje i da ne sym prav - tova e moeto useshtane za neshtata dokolkoto minah tozi process.
dakel1

Мнение от dakel1 »

Ey, dokoga s tozi lagoven BG. mantalitet !!!! Edin savet , ako napishesh lagi za obrazovanieto si ili rabotata si , viza za Canada moge i da vzemesh , no posle - kakvo she pravish tuk nesto ne mi e jasno , to klalifi. rabota za xora s nad 10 god. stag po spetsialnosta njma ! Osven poznatiyat pat - soshial i rabota na 4erno ! A neznam dali za tova si me4taesh!!!
stanbinev

Мнение от stanbinev »

dakel1 написа:Ey, dokoga s tozi lagoven BG. mantalitet !!!! Edin savet , ako napishesh lagi za obrazovanieto si ili rabotata si , viza za Canada moge i da vzemesh , no posle - kakvo she pravish tuk nesto ne mi e jasno , to klalifi. rabota za xora s nad 10 god. stag po spetsialnosta njma ! Osven poznatiyat pat - soshial i rabota na 4erno ! A neznam dali za tova si me4taesh!!!
Dakel1, tova kym men li beshe otpraveno zashtoto ako e taka neshto ne si me razbral pravilno? Ne sym i syvetlval takiva neshta. Tova koeto kazah e prosto - predi kato imashe predvaritelna forma kato napishesh High School "Blah-blah" da ne pishe posle High School - Sofia naprimer kakto i imenata na diplomite. Pravi vpechatlenie prosto. Izvinjavam se ako sym bil nepravilno razbran.
Joy

Мнение от Joy »

Пазят се всички документи,така че ако има разминаване,просто се пригответе да дадете логично обяснение за измененията!
LaRue

Мнение от LaRue »

Pilot, пускай и не се притеснявай.Ние също пуснахме 2000г по Квебекската процедура, но писахме, че ще живеем в Торонто и също не получихме втори документи. Тази година само сменихме водещия кандидат и за 5 дена получихме потвърждение от Виена.

Успех!!!!!
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Pilot

Мнение от Pilot »

Blagodaria vi hora,za mneniata i savetite!
Nie,prosto biahme zle posavetvani pri podpalvaneto na "parvite dokumenti"vsichko beshe ot neznanie i pribarzanost.Az sashto mislia che niama logika v tova da se paziat takiva neshta,pri polojenie che ne si bil odobren,ama znae li chovek?
Zatova reshih da se posavetvam s vas,na chovek my idva poveche kuraj kato poluchi i drugi gledni tochki osven svoiata nali?
Blagodaria vi pak i uspeh na vsichki!
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Хей Pilot за да не прибързаш и сега би ли споделил точно къде се разминават стари с нови документи,защото ако напр.сте кандидатствали като семейство е едно,като годеници друго,по отделно също!Къде точно ги излъгахте семейно положение или образования?Защото всеки случай е строго индивидуален.Аз също бих подкрепила JOY ,че имат файлове за всичко.Знам го със сигурност!
Успех!
LaRue

Мнение от LaRue »

Файловете ги създават в Букурещ, след интервюто.
Изображение
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

La Rue а какво ще кажеш за едновременно кандидатстване за Федералната и Квебек?Нали не може....значи инфото е общо!Иначе щеше да става.Знам,че през цялото време имаш досие и ако веднъж си отхвърлен кандидат им излиза справка защо си бил отхвърлен.Притежавам писмото на приятел с посочени от Петрофф параграфи с мотив за отхвърляне от Виена.
Pilot

Мнение от Pilot »

Ami davam podrobnosti,mislehme che trudoviat staj triabva da bade po specialnostta zadaljitelno,koeto v posledstvie se okaza ne taka!
Vodeshtia kandidat v nashia sluchai si imashe neobhodimia trudov staj,no ne beshe po specialnostta. I zatova smetnahme che triabva da napishem trudov staj samo po specialnostta,koito ne beshe savsem realen.
A pak za drugia vmesto da pishem che raboti i uchi ednovremenno,nie napisahme che samo uchi i greshka estestveno.
Ta tova e v obshti linii,estestveno e za da badem odobreni kandidaturata ni sega triabva da bade v drug vid nali?
Zatova se savetvam s vas,kakvo da napravia?
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

[quote="Pilot"]..quote]
Ami davai no posle obqsni na intervuto zashto e tazi razlika.
Te ne sa ti otgovorili purviq ti put zashtoto ne si subral tochkite a ne zaradi estestvoto na staja, koito pri tova si go pisal po specialnostta!
Последно промяна от yaiuat на Пон Май 31, 2004 4:48 pm, променено общо 1 път.
Pilot

Мнение от Pilot »

Ta za staja stavashe vapros,na poslednata info.sreshta vav Sofia za Quebec,na gospodina ot Viena mu beshe zadaden tochno takav vapros:
Triabva li tr.staj da bade po specialnostta?
Otgovora beshe NE.
Moje da bade kakavto i da e .[/b][/quote]
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

Pilot написа:Ta za staja stavashe vapros,na poslednata info.sreshta vav Sofia za Quebec,na gospodina ot Viena mu beshe zadaden tochno takav vapros:
Triabva li tr.staj da bade po specialnostta?
Otgovora beshe NE.
Moje da bade kakavto i da e .[/b]
[/quote]

Vsichko zavisi ot tozi koito intervuira. Ako mu haresash shte priznae vsqkakuv staj ako ne mu haresa nqkoi shte mu reje ot staja i drugite danni. Ima takiva opisani sluchai vuv foruma.

No musulta mi beshe che te tuka prichinate ne e tova dali staja ti e po specialnostta ili ne a prichinata e che ne sa ti stignali tochkite :idea:
LaRue

Мнение от LaRue »

Pilot, пускай документите сигурен съм, че не ти пазят първите. Ти нямаш писмен отказ, но този път направи така, че да можеш да докажеш всичко с документи.
:beer: :beer: :beer:
Изображение
Заключено