Върнати документи от Букурещ!
-
Върнати документи от Букурещ!
Здравейте,съфорумци!Пратихме си документите(след интервю)до Букурещ на английски,но ги върнаха поради липсата на някакъв от формулярите и по-точно(цитирам)Latest version of the IMM8 Shedule 1:Background/Declaration for all aged 18&over and including: Писали са ни,че не сме приложили формуляп за съпругът(жена ми е основният кандидат),а ние смятаме,че сме пратили пълния комплект документи,включително и IMM8 Shedule1 за съпругата ми и за мен.Молим за помощ от някой,който си е пращал документите на английски.Оставете телефон за връзка.Ние ще се обадим,защото само по форума,едва ли ще може да се изясни ситуацията.Благодарим ви предварително!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Щом ви искат, свалете си последната версия от Интернет, попълнете я и им я пратете - безсмислено е да се разправяте с тях, така ще стане по-бързо!
Може би сте им изпратили някакви стари форми, които вече не обработват...
Успех!
Може би сте им изпратили някакви стари форми, които вече не обработват...
Успех!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
-
-
- Обратна връзка:
Mje li da posni6 koi to4no dokument iskat da prilojite i za dvama vi. Az dnes pusnah dokumenti za Bucuresht, no Demande de resident permanent
go pratih samo v edin ekzemplqr - popylnen ot glavniq kandidat a na vtoriq list nali ima svedeniq za pridrujava6tite lica. Tam popylnih dannite na syprugata mi. I pod neinite danni ima mqsto i za snimkata i. A drugiq Annexe1 se popylva ot dvamata kandidati. Az kato glaven popylvah i "Renseignement sur la famille" i Annexe5 za namerenieto si da jiveq v Quebec. V kraina smetka vtoriq kandidat pri nas popylni Annexe 1 i dokumenta za "Renseignements sur la famille".
BYE!
go pratih samo v edin ekzemplqr - popylnen ot glavniq kandidat a na vtoriq list nali ima svedeniq za pridrujava6tite lica. Tam popylnih dannite na syprugata mi. I pod neinite danni ima mqsto i za snimkata i. A drugiq Annexe1 se popylva ot dvamata kandidati. Az kato glaven popylvah i "Renseignement sur la famille" i Annexe5 za namerenieto si da jiveq v Quebec. V kraina smetka vtoriq kandidat pri nas popylni Annexe 1 i dokumenta za "Renseignements sur la famille".
BYE!
-