Върнати документи от Букурещ!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
milena&romi

Върнати документи от Букурещ!

Мнение от milena&romi »

Здравейте,съфорумци!Пратихме си документите(след интервю)до Букурещ на английски,но ги върнаха поради липсата на някакъв от формулярите и по-точно(цитирам)Latest version of the IMM8 Shedule 1:Background/Declaration for all aged 18&over and including: Писали са ни,че не сме приложили формуляп за съпругът(жена ми е основният кандидат),а ние смятаме,че сме пратили пълния комплект документи,включително и IMM8 Shedule1 за съпругата ми и за мен.Молим за помощ от някой,който си е пращал документите на английски.Оставете телефон за връзка.Ние ще се обадим,защото само по форума,едва ли ще може да се изясни ситуацията.Благодарим ви предварително!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Щом ви искат, свалете си последната версия от Интернет, попълнете я и им я пратете - безсмислено е да се разправяте с тях, така ще стане по-бързо!
Може би сте им изпратили някакви стари форми, които вече не обработват...
Успех!
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
milena&romi

Мнение от milena&romi »

Blagodarq ti za otgovora, i nie tova mislim da napravim, samo 4e ne razbiram za6to 6te go iskat tova samo za muja mi togava, moq formulqr nali e su6tiq?!
Svilko
Обратна връзка:

Мнение от Svilko »

Mje li da posni6 koi to4no dokument iskat da prilojite i za dvama vi. Az dnes pusnah dokumenti za Bucuresht, no Demande de resident permanent
go pratih samo v edin ekzemplqr - popylnen ot glavniq kandidat a na vtoriq list nali ima svedeniq za pridrujava6tite lica. Tam popylnih dannite na syprugata mi. I pod neinite danni ima mqsto i za snimkata i. A drugiq Annexe1 se popylva ot dvamata kandidati. Az kato glaven popylvah i "Renseignement sur la famille" i Annexe5 za namerenieto si da jiveq v Quebec. V kraina smetka vtoriq kandidat pri nas popylni Annexe 1 i dokumenta za "Renseignements sur la famille".
BYE!
milena&romi

Мнение от milena&romi »

Stava vupros za schedule 1 ili na frenski e moje bi annex 1, kakto pi6e6 ti.Nie gi populvahme na angliiski,no qvno ne bqhme pratili poslednata versiq, a tazi ot 2002g., a te durjat na tova.Dnes gi pratihme otnovo,6te vidim kakvo 6te stane toq put.
Botzo

Мнение от Botzo »

milena&romi написа:...no qvno ne bqhme pratili poslednata versiq, a tazi ot 2002g., a te durjat na tova...
Опс Милена и Роми това дали не е моя вина. Усещам че е така и много ви се извинявам.
Заключено