Трябва да ти сложат дисклаймър под аватара, да знаят хората че четенето, а и вярването ще си е за лично тяхна сметка

Ти защо дойде в Канада да се мъчиш, не ти ли беше добре с тази заплата 3000 (рупии

Жена ти веднага заработи за 50 000, след 2 години стана началник и и дадоха 70 000, ти си седнал да се оплакваш ? Ако и ти правиш толкова, ехе, 90% от канадските семейства могат да ви завиждат

Не те ли е срам да се подиграваш на дърводелците, фаянсаджиите и бояджиите, дето едвам докарват 40-50 хил. с доста работа ?
На мястото на колежката на жена ти, ако ми намалят заплатата от 105 на 70 хил. щях да се замисля какво толкова съм се провинила, само няколко американски компании намалиха заплатите на два пъти с по 10%, но това пак би я оставило със 84 бона. Макар че в американските манифактури трудно се взима толкова, освен ако не си канадец, наследил мястото от дядо си във фабриката за коли

Това е към 50 на час, какво работи тази жена, ориентираи все още непристигналите с какво да се захванат, какви дишпломи да изфабрикуват

Аз си получих увеличението тази година. Не е 20 хил наведнъж