Калгари / Ванкувър?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
bateto

Мнение от bateto »

та в тоз смисъл да кажа . вие кво искате докат сте млади и хубави никой да ни ви закача ,кат станете дърти фльорци -ма що никой не ни закача. :D
Sugarplum

Мнение от Sugarplum »

bateto написа:та в тоз смисъл да кажа . вие кво искате докат сте млади и хубави никой да ни ви закача ,кат станете дърти фльорци -ма що никой не ни закача. :D
По скоро вдява :D Бате,къде е бившата сега.На кое море вири кълки. :beer:
pticheto

Мнение от pticheto »

това, което го казах за началници- насилници , е факт. наистина мъжете всичко искат и то веднага.Важното е като е неприятно - да бягаш.Като ти е приятно се опитваш да останеш, но тогава мъжът бяга :shock:
А имам приятелки, които са женени или имат приятели, но се оплакват от същото- че тук мъжете подбират по сметка :cry: .Говоря и за мъже, които избиват комплекси, че трябва да бъдат началници, харесвани, неотразими и те фрустрират и после - нищо за съжаление :cry: .
pticheto

Мнение от pticheto »

това за парите е валидно, но за БГ или за неработливи. Бягам от Бг ,за да не се продавам и да не съм принудена да съм заради пари с мъж тип Слави Трифонов.
ninka83

Мнение от ninka83 »

pticheto написа:това за парите е валидно, но за БГ или за неработливи. Бягам от Бг ,за да не се продавам и да не съм принудена да съм заради пари с мъж тип Слави Трифонов.
аааа така ли??? аз си падам баш по такива, прехвърли към мене един такъв :lol: ше се пробвам да го излъжа от разстояние :lol:
bateto

Мнение от bateto »

не уточняваш къде е това ;ту; и каква е сметката на един мъж.
ти ,ако си мъж как мислиш с кого ще си легнеш с една дърта бабичка милионерка по сметка или с една млада красавица с 2 лв. в джоба :D
pticheto

Мнение от pticheto »

че такива мъже в Бг бол. кажи ми какъв е номерът да знам дали и аз мога да го направя :lol:
ninka83

Мнение от ninka83 »

bateto написа:не уточняваш къде е това ;ту; и каква е сметката на един мъж.
ти ,ако си мъж как мислиш с кого ще си легнеш с една дърта бабичка милионерка по сметка или с една млада красавица с 2 лв. в джоба :D
Бате, един съвет, срам ме е да ти давам съвети, ама имаш нужда :lol:
първо бабата, после младата :lol:
pticheto

Мнение от pticheto »

Бате, става дума за младежи под 30 години, които вземат грозотия с пари или апартамент в София, а на бившето гадже, което е по-скромно симпатично момиче , което е увлечено по тях , му бият дузпата ,защото не е с много пари. Това че възрастните мъже купуват с парите млади жени е в случая-грозни жени купуват с пари млади мъже
Sugarplum

Мнение от Sugarplum »

ninka83 написа:
pticheto написа:това за парите е валидно, но за БГ или за неработливи. Бягам от Бг ,за да не се продавам и да не съм принудена да съм заради пари с мъж тип Слави Трифонов.
аааа така ли??? аз си падам баш по такива, прехвърли към мене един такъв :lol: ше се пробвам да го излъжа от разстояние :lol:

Ей,Нинката къде се изгуби :D Кво ново-вето :wink:
pticheto

Мнение от pticheto »

Това за възрастните жени не съм съгласна - примерът е ясен- Лили Иванова :lol:
bateto

Мнение от bateto »

тогава прехвърляй бившите гаджета насам :D на нас пари и апартаменти не ни трябват.
ама да знаеш тия сметкаджиите рано или късно ще ядат дървото.грозната пикла с апартаментите утре като удари по масата и каже вземай си чехлите и от дето си дошъл там си ходи ,ше видиш как сметкаджията ще мига на парцали :D
pticheto

Мнение от pticheto »

а за бабичката милионерка - виж Евгени Минчев 8) си е в Бг не се мори по далечна чужбина, нито пък с работа
ninka83

Мнение от ninka83 »

Sugarplum написа:
ninka83 написа:

Ей,Нинката къде се изгуби :D Кво ново-вето :wink:
нема ново :lol: никой нищо ново не иска да прехвърли :lol: все едни и същи стари милионери :evil: :lol:

а при вас как е? млади гаджета , туй -онуй има ли? :lol:
bateto

Мнение от bateto »

че то на тоя още става ли му езика :lol:
Заключено