Калгари / Ванкувър?
това, което го казах за началници- насилници , е факт. наистина мъжете всичко искат и то веднага.Важното е като е неприятно - да бягаш.Като ти е приятно се опитваш да останеш, но тогава мъжът бяга
А имам приятелки, които са женени или имат приятели, но се оплакват от същото- че тук мъжете подбират по сметка
.Говоря и за мъже, които избиват комплекси, че трябва да бъдат началници, харесвани, неотразими и те фрустрират и после - нищо за съжаление
.

А имам приятелки, които са женени или имат приятели, но се оплакват от същото- че тук мъжете подбират по сметка

Бате, става дума за младежи под 30 години, които вземат грозотия с пари или апартамент в София, а на бившето гадже, което е по-скромно симпатично момиче , което е увлечено по тях , му бият дузпата ,защото не е с много пари. Това че възрастните мъже купуват с парите млади жени е в случая-грозни жени купуват с пари млади мъже
ninka83 написа:аааа така ли??? аз си падам баш по такива, прехвърли към мене един такъвpticheto написа:това за парите е валидно, но за БГ или за неработливи. Бягам от Бг ,за да не се продавам и да не съм принудена да съм заради пари с мъж тип Слави Трифонов.ше се пробвам да го излъжа от разстояние
Ей,Нинката къде се изгуби

тогава прехвърляй бившите гаджета насам
на нас пари и апартаменти не ни трябват.
ама да знаеш тия сметкаджиите рано или късно ще ядат дървото.грозната пикла с апартаментите утре като удари по масата и каже вземай си чехлите и от дето си дошъл там си ходи ,ше видиш как сметкаджията ще мига на парцали

ама да знаеш тия сметкаджиите рано или късно ще ядат дървото.грозната пикла с апартаментите утре като удари по масата и каже вземай си чехлите и от дето си дошъл там си ходи ,ше видиш как сметкаджията ще мига на парцали

нема новоSugarplum написа:ninka83 написа:аааа така ли??? аз си падам баш по такива, прехвърли към мене един такъвpticheto написа:това за парите е валидно, но за БГ или за неработливи. Бягам от Бг ,за да не се продавам и да не съм принудена да съм заради пари с мъж тип Слави Трифонов.ше се пробвам да го излъжа от разстояние
Ей,Нинката къде се изгубиКво ново-вето

а при вас как е? млади гаджета , туй -онуй има ли?