изпитващата?
-
И аз си харесах това с околната среда
А за професиите (задължения, обучение, ср. заплата, търсене) може да погледнете тук, по азбучен ред са. Само за Квебек тук
Уикипедията всички сме я изръшнали, хаха, това е ясно! Най ме тревожат въпросите какво ще правим в началото, какви документи трябва да вадим, срокове и т.н. бюрократщини. Малко като каруцата пред коня е това, после за какъв дявол ни е книжката Apprendre le Quebec, след като всичко си го знаем
Успех в ученето, още малко остана!

А за професиите (задължения, обучение, ср. заплата, търсене) може да погледнете тук, по азбучен ред са. Само за Квебек тук
Уикипедията всички сме я изръшнали, хаха, това е ясно! Най ме тревожат въпросите какво ще правим в началото, какви документи трябва да вадим, срокове и т.н. бюрократщини. Малко като каруцата пред коня е това, после за какъв дявол ни е книжката Apprendre le Quebec, след като всичко си го знаем

Успех в ученето, още малко остана!
-
Абе Люли, винаги можем да и се усмихнем широко (тип тиква за Хелоуин) и да и кажем "Е това не го знам, но като ида там ще го науча на място"
Дано този номер върви
А и доколкото съм чела те имиграционните те чакат на летището и ти дават разни бележки и формуляри и ти казват къде и кога и за какво да идеш.