изпитващата?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
smotan

Мнение от smotan »

Аз пък за околната среда в Израел най съм си харесала въпроса!!!
kaka_dora_Luk4o

Мнение от kaka_dora_Luk4o »

смотан това е от еврейски сайт ама да знаеш че тази много обича да пита за замърсяването на околната среда независимо в коя държава е :D :D :D Щом ти хареса въпроса дано да те попитат :lol: :lol: :lol:
Изображение
Lyulinka

Мнение от Lyulinka »

И аз си харесах това с околната среда ;)
А за професиите (задължения, обучение, ср. заплата, търсене) може да погледнете тук, по азбучен ред са. Само за Квебек тук
Уикипедията всички сме я изръшнали, хаха, това е ясно! Най ме тревожат въпросите какво ще правим в началото, какви документи трябва да вадим, срокове и т.н. бюрократщини. Малко като каруцата пред коня е това, после за какъв дявол ни е книжката Apprendre le Quebec, след като всичко си го знаем :lol:
Успех в ученето, още малко остана!
kaka_dora_Luk4o

Мнение от kaka_dora_Luk4o »

Абе Люли, винаги можем да и се усмихнем широко (тип тиква за Хелоуин) и да и кажем "Е това не го знам, но като ида там ще го науча на място" :wink: Дано този номер върви :) :) :) А и доколкото съм чела те имиграционните те чакат на летището и ти дават разни бележки и формуляри и ти казват къде и кога и за какво да идеш. :beer:
Изображение
Публикувай отговор