Джорж виж сега,освен че темата мина 4 страници се оказва на практика ,че сме негодни и чинии да мием и за това не ни вземат,но ние сме все пак от другата страна на бариерата.Демек дошли сме тук щото в Бг. сме били пълни капути ,най малкото и ;специалисти;,обаче маса натод от Бг. запътили се към ;заветната земя ; реват ,че го правят щото никой не ги ебе там за големи специалисти и търсят Мека-та тук.
Ми така де щом некадърници като мен и ъеб сме се оправили ,защо и те да не се оправят и защо тогава Каната да не е рай за некадърници.
Ни аз и ти ,ако и те ,ако бяхме кадърници и на луната щяхме да се оправим камо ли в Бг.
Обаче те ;специалистите; това не го знаят и реват като магарета на месечина ,аз и заради това се изхождам.Щото до сега не чух от един специалист да каже -аз се махам щото парите не ми стигат ,а реват ,че не били доуценени като специалисти.
Няма честност ,няма открити карти,няма самокритика ,има навирени недоуценени носове .Е не разбирам ,аз съм прос човек и никъде няма да се оправя ,това ми е ясно ,ама те като са сложни какво к..а ми търсят тук.Що ще ми дойде ,ще си напъне гъза да учи езици,да взема занаят и умения за да е способен да прави нещо тука ,кво му пречи навместо да брои мухите там да си стегне гъза и да се самоубразова там.
И ще ти кажа в прав текст,не му е опряло яйцето до гъза .
За хора знаещи и можещи в момента и в Бг. дават 2000 лв. заплати и търсят подобни под дърво и камък ,обаче наего брата му се види доста сложно и трудно да се пребори за тези позиции и то не ,че не иска ,а щото е прос и избира привидно по лекия вариант да дойде в Каната щото тия 2 хилки дето ги дават там ги дават и тук,само че в първия случай трябва пипе ,а във втория гумени ръкавици,ботуши или сейфти бутс.
Е обясни ми тогава ,защо нашего брата зарязва питомното за да гони дивото ,когато тия круши ги продават и там .
Аз лично имам отговор на въпроса-приемат ни тук с ясното съзнание ,че сме негодни и некадърни ,щото който е кадърен няма да им попадне в клопката ,а ще се оправи на место и това е целта на мероприятието,като основна стратегия в имигрантската им политика е давтълпят на клиентите си ,че те едва ли не са подбрани ,богоизбрани,черешката на сладоледа ,мухата на лайното,и нашего брата кандидат имигранта започва да се мисли за велик ,почти за господ навместо да седне на гъза си да научи два езика ,да се научи да прави нещо добре за да вземе тия 2 бона бг. заплата.Ама като не може ,не става ,взема виза и идва при нас непрокопсалите и некадърните ,т.е исва в държавата на :
рая на некадърниците под чието слънце има место за всички ни.