Защо ми отказаха кредитна карта?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

alkaponbg написа:В четвъртък бях в RBC, в момента на откриването на сметка агента ме уведоми, че имат някаква програма която била насочена към новите емигранти и ми предложи да ми дадат кредитна карта с лимит 1000$, като за целта трябва да внесеш 1000$ кеш, които ги блокират за 1 година...
Това е т.нар. secured credit card и доста банки могат да ти издадат такава още с пристигането. В други теми сме коментирали нашироко, че това е полезен инструмент и си струва да се използва в началото. ;)
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

леле и програмата за помощ на новите имигранти, хаха. Дай хиляда кинта, а аз ще ти дам кредитна карта. Поне да бяха 500 за 1000, аама никакъв гювеч, братче, новоимигранта требе да е под пара още с кацането :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

Абе така или иначе разполагаш с тези пари, било то и на кредит...а пък започва да ти върви и кредитно досие...
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

sasho71 написа:леле и програмата за помощ на новите имигранти, хаха. Дай хиляда кинта, а аз ще ти дам кредитна карта. Поне да бяха 500 за 1000, аама никакъв гювеч, братче, новоимигранта требе да е под пара още с кацането :lol:
Ами помагат хората , за да не се чудиш какво да си правиш парите ... :lol:
pumpy

Мнение от pumpy »

sasho71 написа:леле и програмата за помощ на новите имигранти, хаха. Дай хиляда кинта, а аз ще ти дам кредитна карта. Поне да бяха 500 за 1000, аама никакъв гювеч, братче, новоимигранта требе да е под пара още с кацането :lol:
аз навремето трябваше да сложа 1000 за да имам карта за 500 и то цяла година така, но пък сега NBC да духат супата, повече не искам да чувам за тях
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Според мен на човек му трябват 2 кредитни карти с по 5к лимит, една златна виза заради застраховките и една ам екс за коско, това е, щом получиш писмо че са ди вдигнали лимита звънкаш им да го свалят пак и така...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Пумпи, енбиси банка ли е ?
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Lub0 написа:и една ам екс за коско, това е,...
също за много спортни прояви си е направи далавера да я имаш- като тенис, фигурно пързаляне и някои концерти.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
some

Мнение от some »

Otkazali sa ti shtoto plachat da si smenish bankata.
;)
monny

Мнение от monny »

Gonzo#1 написа:Сега ми предлагаха нам-си -ква, по телефона, с 50 бона лимит,
я ми я дай тази нам-си -ква да ми предложи 250 бона лимит, ама не само да ми ги предложи ами и да ми ги даде, след това ще ми види гъзо на самолетната врата :lol: :lol: :lol:
bateto

Мнение от bateto »

мони търси
anju

Мнение от anju »

some написа:Otkazali sa ti shtoto plachat da si smenish bankata.
;)
Тази ми я препоръчаха в началото като кацнахме че не взема никакви комисионни за нищо, даже за транзакции, абе въобще напълно безплатно е целия service и аз за това се спрях на тях
monny

Мнение от monny »

абе бате търся :lol: ама вече не дават така лесно, твоите авери са отнесли мангизите в други времена, ако имаш инфо може да предареш на ухо :lol: срещу комисион :lol: :beer:
Публикувай отговор