alkaponbg написа:В четвъртък бях в RBC, в момента на откриването на сметка агента ме уведоми, че имат някаква програма която била насочена към новите емигранти и ми предложи да ми дадат кредитна карта с лимит 1000$, като за целта трябва да внесеш 1000$ кеш, които ги блокират за 1 година...
Това е т.нар. secured credit card и доста банки могат да ти издадат такава още с пристигането. В други теми сме коментирали нашироко, че това е полезен инструмент и си струва да се използва в началото.
леле и програмата за помощ на новите имигранти, хаха. Дай хиляда кинта, а аз ще ти дам кредитна карта. Поне да бяха 500 за 1000, аама никакъв гювеч, братче, новоимигранта требе да е под пара още с кацането
sasho71 написа:леле и програмата за помощ на новите имигранти, хаха. Дай хиляда кинта, а аз ще ти дам кредитна карта. Поне да бяха 500 за 1000, аама никакъв гювеч, братче, новоимигранта требе да е под пара още с кацането
Ами помагат хората , за да не се чудиш какво да си правиш парите ...
sasho71 написа:леле и програмата за помощ на новите имигранти, хаха. Дай хиляда кинта, а аз ще ти дам кредитна карта. Поне да бяха 500 за 1000, аама никакъв гювеч, братче, новоимигранта требе да е под пара още с кацането
аз навремето трябваше да сложа 1000 за да имам карта за 500 и то цяла година така, но пък сега NBC да духат супата, повече не искам да чувам за тях
Според мен на човек му трябват 2 кредитни карти с по 5к лимит, една златна виза заради застраховките и една ам екс за коско, това е, щом получиш писмо че са ди вдигнали лимита звънкаш им да го свалят пак и така...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Gonzo#1 написа:Сега ми предлагаха нам-си -ква, по телефона, с 50 бона лимит,
я ми я дай тази нам-си -ква да ми предложи 250 бона лимит, ама не само да ми ги предложи ами и да ми ги даде, след това ще ми види гъзо на самолетната врата
some написа:Otkazali sa ti shtoto plachat da si smenish bankata.
Тази ми я препоръчаха в началото като кацнахме че не взема никакви комисионни за нищо, даже за транзакции, абе въобще напълно безплатно е целия service и аз за това се спрях на тях